2777
2789

دوباره مهمون داشتیم مامانم میخاست ماست و اسفناج درست کنه اسفناج هاش رو بسته بندی کرده بود گذاشته بود فریزر بعد بجای اسفناج توی ماست سبزی‌خورشتی ریخته بود😐

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

سوپ جو درست کردم

ولی یادم رفت جو بریزم    

بعد سرو یادم افتاد ک نریختم  

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب سیب زمینی گذاشتم آبپز شه برا کوکو یک ساعت بعد رفتم پوسشو بگیرم واااااای دیدم یادم رفته سیب زمین ...

وااااای چقد ضدحاله

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

یه بار قوطی ریمل احتیاج داشتیم  ته ریکا ریختیم از این شیشه شیرای دامداران  شیرشم کم چرب بود صورتی بود درش بعد مایعم صورتی بود خلاصه بعد چند ساعت حواسم نبود  گذاشتم  تو یخچال فرداش اومدم  گفتم اخ جون کی شیر توت فرنگی خریده باز کردم  ریختم تو لیوان گفتم  اه خراب شده سفته بعد یادم اومد ک ریکاس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عروسی داداشم خواهرم و دختر خاله ام خواسته بودن سبزی ها رو مثلا با مایع بشورن از دستشون خالی شده بود ...

قشنگ ملتو تنقیه(شستشوی معده) کرده بودن

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
سوپ جو درست کردم ولی یادم رفت جو بریزم       بعد سرو یادم افتاد ک نریختم   & ...

وااااااای مگه میشه چی خوردین پس؟؟؟😂😂😂😂

یه بارم خونه یه بنده خدایی بودم اشپز خونه روبه راهی نداشت پرده شون رو با میخ طویله زده بودن منم داشتم کمکش کوکو سبزی درست می کردم وسط کار پرده رو اومدم بزنم کنار یه هو میخ کنده شد منم فکر کردم افتاده پشت گازشون.موقع خوردن تو کوکو ی شوهرش یه میخ طویله در اومد بیرون به اندازه یه بند انگشت همه مونده بودن این وسط میخ چی میگه منم نا مردی نکردم ماجرا رو تعریف کردم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
بچه بودم حدود ده سال دمپخت درست می کردم یه بار خواستم ابتکار به خرج بدم رفتم ده تا دونه فلفل سبز و ق ...

میگن آدم که گرسنش باشه سنگم میخوره،مثال بابای شما

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

یه نفر تعریف میکرد که کوفته تبریزی درست کردم وا رفت بعد با دست وارفته هارو دوباره چسبوندم بهم سرسفره اوردم😂😂😂😂

وااااااای مگه میشه چی خوردین پس؟؟؟😂😂😂😂

😄😄😄

توش گوشت چرخکرده هویج وسبزی و... داشت دیگه  

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

الان يادم اومد  ولى خدايى تقصير من نبود خدا لعنت کنه بعضى مارکاى نمکارو اسم نبرم. ريختم تو قرمه

سبزى ديدم انگار نه انگار دوباره ريختم ......سه باره ريختم   واى بعد نيم ساعت به کوه نمک ميگفت زکى.....منم از رو نرفتم يه سيب زمينى بزرگ ريختم توش عالى شد باز موقع سرو نميشد به سيب زمينيه نگاه کرد چه برسه به مزه  

اوایل عروسی به شوهرم گفتم میخوام برات یه استمبولی ویژه درست کنم. (بعضی ها میگن دمی گوجه)

درست کردم حسابییییییییییییییییییی تند بود با ماست خیاری که حسابیییییییی شور بود. 

بعد غذا شوهرم گفت توروخدا دیگه هیچوقت برای من غذا ویژه درست نکن. همون غذا ساده معمولی بذار