2777
2789

میخواهیم میکرو یا ای وی اف انجام بدیم ولی شرایط مالی مناسبی نداریم ایا در تهران جایی رو سراغ دارید که قیمتش مناسب تر باشه.قبلا کلینیک امید میرفتم که امسال خیلی قیمتش گرون هست البته برای ما.ممنون

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود آی وی اف. یعنی انتقال خیلی گرون نیست. 

اما اگه بخوای تخمک بگیری و دارو و هزینه و رفت و آمد و آزمایش و رحم اجاره. بله خیلی گرونه. و فرقی هم نداره کجا انجام بدی. همه جا قیمت یکیه

بیمارستان یاس بیمارستان تخصصی زنان هستش نمیدونم هزینه آی وی اف اونجا چنده ولی من برای سونو و دکتر می ...

ممنون از راهنماییتون.یاس تهران هست

خود آی وی اف. یعنی انتقال خیلی گرون نیست.  اما اگه بخوای تخمک بگیری و دارو و هزینه و رفت و آمد ...

خود عمل پانکچر و ترانسفر حدود ۱۰ تومن و هزینه داروهاش هم از ۳   ۴ میلیون تا ده تومن بستگی به روند سیکل داره هزینه ویزیت و سو نو و رفت و امد هم به کنار

خود عمل پانکچر و ترانسفر حدود ۱۰ تومن و هزینه داروهاش هم از ۳   ۴ میلیون تا ده تومن بستگی به رو ...

پانکچر رو نگفتم. خود ترنسفر اونقدر نمیشه.

ولی گفتم دارو و روند و سیکل و ویزیت و آزمایش و فریز و .... خیلی زیاده میشه.

پانکچر رو نگفتم. خود ترنسفر اونقدر نمیشه. ولی گفتم دارو و روند و سیکل و ویزیت و آزمایش و فریز و ... ...

درسته حرفتون صحیح.چون من باید از اول شروع کنم باید تمام مراحل رو طی کنم فریزی ندارم

عزیزم من متاسفانه نمیدونم جایی ارزون باشه. شنیدم بیمارستان های دولتی خیلی مناسبه قیمتهاشون

آزمایش های IVF با IUI فرق داره؟ من این ماه IUI کردم. میخوام بدونم باید آزمایشهای دیگه ای هم بدم؟