2777
2789
عنوان

سه ماهه خونه بابامم...

305 بازدید | 10 پست

سلام خانما...

شوهرم سه ماهه ک منو بی دلیل گذاشته خونه ی بابام سر بحثای الکی و هرچی بهش زنگ زدم و پیام دادم این مسخره بازیاشو کنار نمیزاره...تازه ۱۰ ماهه ک ازدواج کردیم

پیش وکیل هم رفتم و خواستم قانونی اقدام کنم ولی پشیمون شدم و گفتم بهتره صبر کنم ولی...

خیلی حالم بده اصلا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی مسخرس ک این اتفاق الکی و بی دلیل رخ داده...لطفا اگه تجربه دارین کمکم کنید...

دعا کنید مشکلم حل شه

و نگید مگه پدر و برادر نداری...با بابام صحبت کرد و کلی دروغ راجبم گفت ...اصلا درکش نمیکنم چ مرگش شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بی دلیله برو دعانویس دوستم بی دلیل رابطه اش بد شد گفتن مادرشوهره برای اینکه پسرشو نگه داره دعا ن ...

وخیز چنین پیشنهاداتی نگو اینا یه مشت حق بازند  توهم باراهنماییات هر مشکل را ه حل خودشو داره 

اگه بی دلیله برو دعانویس دوستم بی دلیل رابطه اش بد شد گفتن مادرشوهره برای اینکه پسرشو نگه داره دعا ن ...

اره منم پرسیدم گفتن براش دعا نوشتن ولی این چیزا ادم قابل اعتماد میخواد که من سراغ ندارم