سلام مامانا،دخترم یکسال و ۷ماهشه،تمام بدنش دونه ریخته،خودم فکر میکنم مخملک باشه،فقط پاش رو که پمپرز هست گهگاهی میخارونه،برای فردا دکتر اطفال براش وقت گرفتم،گفتم تا فردا ببینم کسی تجربه ای داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی دوبار اول بردم دکترش خندید گف گرمیه یادمه پرهیز غذایی داد ، حالا شمام ببر ببین نظر دکترش چیه خیا ...
آخه دخترم بی حد بدغذاست،خییییلی بخواد غذا بخوره از صبح تا شب ۵تا قاشق غذاخوری که اونم پلو سفید با یکم آب خورشته،چیزی سراغ ندارم که خورده باشه که گرمی کرده باشه
سلام عزیزم خوبی من توی ی تاپیکی امضاتو دیدم خیلی عالیه.چطور وزن کم کردی؟منم بچه شیرمیدم وزنمم72باید ...
سلام عزیزم ، ممنون
من ۱۰روز کالری شماری کردم،بعد دیگه حوصلم نشد ادامه بدم ، همینجوری غذامو کم کردم،کمتر از ۳ماه ۱۰کیلو کم کردم ولی بعدش دیگه انگیزه ام ضعیف شد، دیگه همیشه رعایت نمیکردم،من ۱۹شهریور شروع کردم،البته شیر هم میدم که به کاهش وزنم کمک کرد
اگه کم بخورم شیرم کم میشه چون تجربه شو داشتم خیلی کم میشد.یکم زیاد بخورم این وضعمه.از این اضافه وزنمم خسته شدم .شما چطوری غذا تو کم کردی یعنی چقد میخوردی؟