2777
2789

گل ختمی از عطاری بگیرید ته سبزشو جدا کنید بعد پودرش کنید اندازه پنج تومن واسه چند دفعه تون کافیه.بعد یه قاشق غذا خوری سر خالیشو بریزید تو یه لیوان اب گرم یعنی نه سرد باشه نه اب جوش بعد اونقدر هم بزنید که کامل حل شه و دیگه گلوله شده نباشه.سرش رو یه چیزی بذارید و تو یخچال بذارید تا صبح . صبح یه لعابی انداخته از جوراب پارازین یا پارچه نخی رد کنید و بعد شامپو بذارید رو سرتون هم ریشه هم ساقه.نیم ساعت که موند با اب یخ یعنی تا جایی که میتونید تحمل کنید سرد باشه چند دور اب بگیرید فقط نباید کامل بشورید.هم موهاتون رو نرم میکنه هم چون طبیعیه اصلا ریزش نمیده.اگه یه نوک قاشق کتیرا هم توش بریزید که دیگه عالی میشه سوالی داشتید بپرسید خودم یک ماهه دارم استفاده میکنمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم کننده رو اگ به ریشه نزنی بازم مگه ریزش داره؟

یه سری موهاشون سسته یا موهاشون کوتاهه به ریشه شونم میره ریزش میگیرن.شما اگه نرم کننده ت خوب باشه و به ریشه نزنی فکر نکنم مشکلی باشه

نرم کننده رو اگ به ریشه نزنی بازم مگه ریزش داره؟

من نرم کننده و شامپو سان سیلک میزنم ریزش نداره اصلا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اووو اینکه خیلی کار داره  زرده تخم مرغ رو با روغن بادام و روغن زیتون قاطی کن نیم ساعت بزار رو ...

زرده تخم مرغو با عسل و استفاده کرده بودم حالا اینم باید امتحان کنم حتما مرسی

یه سری موهاشون سسته یا موهاشون کوتاهه به ریشه شونم میره ریزش میگیرن.شما اگه نرم کننده ت خوب باشه و ب ...

من ب ریشه نمیزنم و همه ی نرم کننده ها رو امتحان کردم فقط گلرنگ به موهام میسازه

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍