ایا من انتظار بی جایی دارم نامزدم بهم کادو بده؟اصلا باید این روز بهم کادو بده ؟
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
دخترش ک نیستیییی انتظار نداشته باش ولی اگ بده خوبه
اخه انتظار دارم 😜 بعد من تو این روز از داداشم میگیرم😁
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پارسال شر شدم شوهرم برام کادو گرف اینقدر چسبید . امسال یادم نبود مرسی که یادم انداختی😁😁
شوهرت؟ یعنی بعد از ازدواجم میشه کادو روز دختر گرفت🙄
معمولا پدرو مادرا به دختراشون کادو میدن،همسرت یا نامزدت باید روز زن یعنی روز همسر بهت کادو بده،حالا اگه روز دختر بده هم ایرادی نداره اگه نده هم به نظرم باز ایرادی نداره،شوهر من تو عقدمون من سوپرایز کرد و روز دختر بهمکادو داد ولی من واقعا ازش توقع نداشتم، توقعم روز زن بود☺️. اوقات خودت به خاطر این موضوع تلخ نکن
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
حالا چون هنوز دوستین بنظرم کادو بده بستگی ب کرم خودش داره
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
به نظرت یه استوری بزارم بعد بهش پی ام بدم ولادت حضرت معصومه مبارک ضایه نیست کادو میخوام
اخه انتظار دارم 😜 بعد من تو این روز از داداشم میگیرم😁
هههههه خب بگیر ازش بد که نیس ادم به نامزدش کادو بده
یاداوری کن
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
انتظار بی جا نیست البته نباید زیاد هم پرتوقع بود درباره کادو. برا من ک شخصا اینجور مناسبتا یه شاخه ...
خوب منم پر توقع نیستم در حد یه گل و تبریک که بفهمم یادش بوده