2777
2789
عنوان

کادو روز دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
دخترش ک نیستیییی انتظار نداشته باش ولی اگ بده خوبه

اخه انتظار دارم 😜 بعد من تو این روز از داداشم میگیرم😁

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال شر شدم شوهرم برام کادو گرف اینقدر چسبید . امسال یادم نبود مرسی که یادم انداختی😁😁

شوهرت؟ یعنی بعد از ازدواجم میشه کادو روز دختر گرفت🙄

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

معمولا پدرو مادرا به دختراشون کادو میدن،همسرت یا نامزدت باید روز زن یعنی روز همسر بهت کادو بده،حالا اگه روز دختر بده هم ایرادی نداره اگه نده هم به نظرم باز ایرادی نداره،شوهر من تو عقدمون من سوپرایز کرد و روز دختر بهم‌کادو داد ولی من واقعا ازش توقع نداشتم، توقعم روز زن بود☺️. اوقات خودت به خاطر این موضوع تلخ نکن

ب نظر من اصلا باید این رسم بیفته.اینجوری هیشکی توقع نداره. آخه تو ی سال ی بار روز دختر ی بار تولد ی ...

راستی یادم رف.وقتی باردار میشیم کادو میخوایم وقتی بچه دنیا میاد کادو میخوایم.😐😐😐اصن ی وعضیهههه

رسمه بیفته هیشکی توقع نداره .هروقت دلش خواس کادو بت بده اینجوری قشنگتر نیست؟؟من ک بیشتر دوس دارم.آدم سوپرایز میشه 😌😌

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
هیچیییی؟؟ 🙄😓 حداقل یه تبریک خشک و خالییی 

ولاا اخه اون باید روز زن تبریک بگ 

حالا چون هنوز دوستین بنظرم کادو بده  بستگی ب کرم خودش داره

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
منم 😁

به نظرت یه استوری بزارم بعد بهش پی ام بدم ولادت حضرت معصومه مبارک ضایه نیست کادو میخوام

اخه انتظار دارم 😜 بعد من تو این روز از داداشم میگیرم😁

هههههه خب بگیر ازش بد که نیس ادم به نامزدش کادو بده 

یاداوری کن

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
انتظار بی جا نیست البته نباید زیاد هم پرتوقع بود درباره کادو. برا من ک شخصا اینجور مناسبتا یه شاخه ...

خوب منم پر توقع نیستم در حد یه گل و تبریک که بفهمم یادش بوده

به نظرت یه استوری بزارم بعد بهش پی ام بدم ولادت حضرت معصومه مبارک ضایه نیست کادو میخوام

چرا خیلی ضایعس😂😂😂

من اصولا این جور مواقع اصلا صدام درنمیاد تا شب بشه دیگ‌نشه کاری کرد بعد میگم امروز چ روزی بود 😒😒😒 بعد دیگ قهر میکنم 😁😂 

اگه نده میخوام قهر کنم  تاپیکشو واستون میزنم 😁😂

😂😂😂