ایا من انتظار بی جایی دارم نامزدم بهم کادو بده؟اصلا باید این روز بهم کادو بده ؟
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
معمولا پدرو مادرا به دختراشون کادو میدن،همسرت یا نامزدت باید روز زن یعنی روز همسر بهت کادو بده، ...
اخه یه ماهه نامزدیم کو تا اون موقع این اولین مناسبتی که بعد از نامزدیمون بوده
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
چرا خیلی ضایعس😂😂😂 من اصولا این جور مواقع اصلا صدام درنمیاد تا شب بشه دیگنشه کاری کرد بعد میگم ا ...
نه این کارو نمیکنم ما معمولا پدرم و مادرم کادو میگیرن برامون بهش میگم بابا اینا بهم کادو دادن این چطوره ضایه نیس؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!