2777
2789
واااای خدای من چقد ذوق کردم . خوشبحالت . منم قرار بود دوقلو باردار باشم اما نشد . الان چندوقتته؟؟ خی ...

خیلی ممنون گلم 

چرا نشد؟

الان ۲۶ هفتمه

شکمم بله بزرگه😂البته نه اون حد 

مثل مثلا ماه هشتم یه قلوعه😁

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون گلم  چرا نشد؟ الان ۲۶ هفتمه شکمم بله بزرگه😂البته نه اون حد  مثل مثلا ماه ه ...

اخیییی سختت نیست راه رفتن اینا؟؟ واسه من یکیش تبدیل ب کیست شده بود . من چندروزه رفتم تو ۹ ماه ب زووور کاری انجام میدم و راه میرم . کمردردم دارم . سیسمونی گرفتین؟؟ وای از همه چی باید ۳تا بگیرین 😂😂

چون دوست داشتم منم الان بچه داشته باشم  نازایی خستم کرده توان هیچ کاریوندارم  خیلی دلم گ ...

اخ ببخشید چه حرفی زدم من شرمنده .😞😢 بذار سر اینکه حکمت خداست و اینجوری صلاح دونسته عزیزم . انشالله هرچی خیروصلاحه برات پیش بیاد

اخیییی سختت نیست راه رفتن اینا؟؟ واسه من یکیش تبدیل ب کیست شده بود . من چندروزه رفتم تو ۹ ماه ب زووو ...

کم کم داره سخت میشه ولی نه تا اون حد

آخیییی الهی خداروشکر همین نی نی تون سالمه ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد

سیسمونی هر چی لازم داشتیم گرفتیم 

سرویس چوبشو همسرم و بابام درست کرده خیلی عااالی شده حتی از بیرونی هاهم بهتر باید سفارش بگیریم از بیرون😂😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن