2777
2789

ندومبه

بزن نت

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باگوشی میتونی بهش وصل بشی مدلش چیه؟

ال جی هست .یه برنامه نصب کردم براش اما انگلیسی نوشته متوجه نمیشم ازش

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
با این دکمه کار نداشته باش اصلا

این دکمه روشن خاموششه ها .روشو نگا کن

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
😂😂😂😂😂😂😂

جدی میگم اون علامت برای عیب یابی ماشین من هم ال جی هست ولی دفترچه اش فارسیه نوشته یکبار مصرفه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیگر نیازی نیست برای رفع مشکلات ساده، منتظر آمدن متخصص باشید. کافیست با سیستم  Smart Diagnosis ال‌جی، به کمک اپلیکیشن تلفن‌های هوشمند مشکل خود را پیدا و برطرف کنید . در این مطلب که در اردیبهشت 97 به روزرسانی شده است قصد داریم به بررسی عیب یابی هوشمند ال جی بپردازیم . 

عیب یاب هوشمند راه حلی خلاقانه از ال‌جی می‌باشد که روی جدیدترین محصولات لوازم خانگی خود قرار داده است، این سیستم در جهت افزایش سرعت و رفع مشکل دستگاه و آسایش هرچه بیشتر کاربران طراحی شده است.

در این سیستم برای هر مشکل یا عیب احتمالی در کارکرد و یا قطعات دستگاه سیگنال خاصی در نظر گرفته شده است.

ال‌جی دریافت که لوازم خانگی که تولید می‌کند باید در خدمت شما باشند. بنابراین، تصمیم دارد آنها را تا جایی که ممکن است راحت درست کند تا به صورت یکپارچه با زندگی شما تناسب داشته باشد؛ چه به ماشین‌های لباسشویی با ظرفیت بالا و دستگاه‌های یخچال ختم شود یا راحتی استفاده از کنترل‌ها (مانند شست‌وشو و خشک‌شویی در یک مرحله و تنها با یک چرخش و فشار 

به عبارت دیگر، می‌خواهد تجربه نامطلوبی که با مشکلات لوازم خانگی داشتید را تا حد ممکن بی‌زحمت و دردسر کند. به همین علت، به تشخیص یا عیب‌یابی هوشمند روی آورده .

پیشنهاد می کنم مطلب بهترین یخچال های اینستا ویو ( Insta view ) ال جی را بخوانید 

تشخیص هوشمند یک قابلیت ساده است که به لوازم خانگی شما امکان می‌دهد به شما (و ال‌جی) بگویند که چه مشکلی پیش آمده است و مهم ‌تر از همه، چگونه آن را تعمیر کنید! و اگر قطعه‌ای لازم شد، مطمئن خواهیم بود که تعمیرات با سرعت هر چه بیشتر انجام خواهد شد و اطمینان حاصل خواهید کرد که همه اطلاعات مربوطه در مورد ماشین لباسشویی دقیق است و تعمیرکار قطعات لازم را در مراحعه همراه خودش دارد!