ی خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه فقط سیگاریه می ترسم اهل چیزدیگه ای هم باشه ولی مطمعن نیستم تو محل کار همه ازش تعریف کردن فقط ی نفر گفت شنیده قبلا اهل چیزی بوده... منم دودل شدم
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آزمایش نمیشه نامزد من اعتیاد داشت ب حشیش و گل و ترامادول ولی هیچی مشخص نشد تو آزمایش ۳ روز نکشن آز ...
دقیقا گل گفتی
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
ان شاالله که ترک کنه.ولی اگه دلت باهاشه یه مدت نامزد باشین همدیگه رو خوب بشناسین یا مثلا رفت و امد داشته باشین که رفتارای هم خوب دستتون بیاد .به هرحال سعی کن خوب بشناسیش و به جزئیات توجه کن الان خیلی به کارت میاد
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱