سلام دوستان ؛ مدتیه که شوهرم ازم میخواد که هیکلم خیلی لاغر باشه ؛ من ژنتیکی کمی رونام چاقه ولی در کل چاق نیستم ؛ ۶۲ کیلو با قد ۱۶۵ هستم خودم ؛ هیکلمم هم در حد متوسط بالاست ؛ شوهرم بم میگه که منو خیلی دوست داره اما میل جنسیش به من کم شده و داعم ازم میخواد که لاغر کنم و به من میگه من لاغر دوست دارم . من باید چیکار کنم ؛ خیلی ناراحتم ؛ ۴ ساله ازدواج کردم ؛ ی چند باری پیش مشاورم رفتم اما جواب نگرفتم . من و شوهرم خیلی همدیگرو دوست داریم ؛ خیلی زیاد اما میل جنسی شوهرم خیلی کم شده به من ؛ میگه تو رو مثل خواهرم میبینم ؛ 😑😑 یعنی نسبت به بقیه زنا و دخترا میل داره ولی به من نه !
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیکل شوهرتون چطوره مگه که هیکل شما را نمیپسنده .یه مدت بیخیالش شو همه حرفاش بهانه است .بگرد مشکل اصلی را پیدا کن .خودتم فعلا خیلی مشتاق رابطه نشون نده.
عزيزم اين جمله اي كه ايشون گفتن مثل خواهرم ميموني قطعا مقدمه ي اتفاقات بحراني تر هست. حتما با مشاور ...
منم مشاور لازمم،،شوهرم از چشم افتاده، علتش اینه که از محبت و عاطفی بودنش کم شده بخاطر مسایل مختلف و درگیر زندگی بودن ،،منم نیازم همچنان برقرار بلکه بیشتر،،نمبدونم چکنم؟