2777
2789
عنوان

کم شدن میل جنسی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 70 پست

تو مثل خواهرمی😐😐

امیدوارم مقدمه چینی برای خیانت نباشه.

شوهرت مال و اموالی داره؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم خیلی همش بم میگه هیکل واسم مهمه و ازین حرفا ؛ آخه بعضیا ژنتیکی لاغرن ؛ مدلشونه ؛ نمدونم چرا ی ...

هیکل شوهرتون چطوره مگه که هیکل شما را نمیپسنده .یه مدت بیخیالش شو همه حرفاش بهانه است .بگرد مشکل اصلی را پیدا کن .خودتم فعلا خیلی مشتاق رابطه نشون نده.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
عزيزم اين جمله اي كه ايشون گفتن مثل خواهرم ميموني قطعا مقدمه ي اتفاقات بحراني تر هست. حتما با مشاور ...

منم مشاور لازمم،،شوهرم از چشم افتاده، علتش اینه که از محبت و عاطفی بودنش کم شده بخاطر مسایل مختلف و درگیر زندگی بودن ،،منم نیازم همچنان برقرار بلکه بیشتر،،نمبدونم چکنم؟

نیاز عاطفی و عشق منظوره نه جنسی صرفا

من منم 
بگو تا الان چرا مثل خواهرت نبودم  بگو چرا قبل اینکه بخوای بامن ازدواج کنی به نتیجه نرسیدی که م ...

خواهر نداره ؛ من خیلی باهاش مهربونم البته اونم خیلی دوسم داره ؛ ولی شخصیتش داعم میشه ؛ دارم میرم میش روان پزشک 

حالا من اوایل ازدواج لاغر بودم ولی الان خیلی چاق شدم شوهرم میگه آخیش چاق خوبه زن باید گوشت داشته باش ...

ای جانم چه خوب ؛ ولی شوهر من خیلی لاغر دوست داره 

لعنت به اینستا،،انقدر زن و مردهای مختلف و میبنن دچار تنوع طلبی میشن

اینستا واقعا مزخرفه موافقم ؛ من خودم میرم اینستا فکر میکنم همه از من موفق تر و خوشبختترن ؛ یعنی اینجوری خودشونو نشون میدن 

عجب منم دوست دارم شوهرم بره باشگاه ولی نرفت تا تعطیل شد تازگیا ها هم ویتیلگو گرفته رو اندامش لک اف ...

ببخشید میپرسم ویتیلیگو درمان داره؟ آخه دختر منم رو صورتش یک لک هست که میگن ویتیلیگو ست

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
نگا وزن منم مثه تو عه قدمم همین طور شوهرم دم به دقه غر میزنه لاغر کن ولی میل جنسیش والا کاریش نشده

فکر میکنم شوهر من مشکلات ریشه ای تری پیدا کرده ؛ یعنی اولش خوب بود ؛ انگار روح و روانی باشه