2777
2789
عنوان

کم شدن میل جنسی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8204 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یه مدت خیلی سرد شد،بعد گوشیشو چک کردم دیدم سرچای سسک داره و اینجور چیزا،باش برخورد کردم،دست برداشت،الان شکرخدا خیلی بهتره،من لاغرم و دوست دارم چاق شم،تو چاقی و دوست داری لاغر شی،عحب وضعیه هیچکی قانع و راضی نیست

حالا من اوایل ازدواج لاغر بودم ولی الان خیلی چاق شدم شوهرم میگه آخیش چاق خوبه زن باید گوشت داشته باشه چیه لاغرمردنی واستخونی 😂😂😂😂😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

استاتر ب نظر من وقتی کسی زن یا شوهرش رو عمیقا دوس داشته باشه با هر هیکل چهره و... بهش میل جنسی داره حتما از تنوع توی رابطه استفاده کن لباس خواب های قشنگ و تحریک کننده و...

درضمن در کنارش حتما با مشاور خیلی خوب صحبت کن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه