2777
2789
عنوان

خورشید گرفتگی چابهار+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دگه نماز براونایی که دیدنـ

ن فک نکنما...

اخه انگار اقا فتوا دادن نماز ایات بر همه واجب است

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم
جنوب غربی نیز😁

همون دگه جنوب شرقی وغربی رو همه رو شامله😂😂

ما جنوب شرقیم

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من تبریزم چیزی ندیدم بازم باید نماز ایات بخونم؟😐🤔

اره فک کنم. اقا فتوا داده بودن انگار

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم

چقدر ترسناک

حدا خیلی بزرگه.

ما‌اصفهانیم فعلا که جیزی نیست اما گربه ها وایی چنان صدایی دراوردن که انگار داشتن حرف میزدن کیششون کردیم رفتن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من تبریزم چیزی ندیدم بازم باید نماز ایات بخونم؟😐🤔

آره چون توی تمام کشور بوده ولی چون درصدش کم بوده شما متوجه نشدی و چه ببینی چه نبینی،نماز آیات موقع کسوف،خسوف و زلزله واجب هست

لا اقة لنا.
راس میگین یعنی خورشید گرفتگی چیزی نمیشه😬😬😬از ۱۰ دقیقه پیش زنگ زرن استرس بهم دادن

من واس ماهگرفتگی شنیدم والا بعدشم اگ نگا نکنی فک نکنم مشکلی پیش بیاد

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
نه دگه نماز براونایی که دیدنـ

نه برا همع نوشته بود.چون تو تموم استاها هست حالا صبر کنید تا چند ساعت دبگهم ادامه‌داره حتی شمال کشورم تت۴۰ درصد نوشته خورشیدش میگیره

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😁خانوما ایا وقتی خورشید گرفتگی میشه زن حامله نباید دست بکشه به صورتش؟؟؟اخه یه چندباری دست کشیدم بعد ...

حالا که دست زدی چیزی نیست ول کن بابا

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
ن فک نکنما... اخه انگار اقا فتوا دادن نماز ایات بر همه واجب است

آها پس بخونی همه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍