2777
2789
عنوان

خونه مون به نام پدرشوهرمه

1206 بازدید | 44 پست

ما دوساله ازدواج کردیم. یه آپارتمان 80 متری تو یه نقطه خوب شهر داریم. سال 90 پدرشوهرم خریده.و حدود نصف پول خرید خونه رو او داده و نصفشو شوهرم..و از سال 90 همه ی قسط هاشو شوهرم داده تا امروز...

نمیدونم چرا حس بدی دارم از اینکه خونه به نام خودمون نیست.شوهرم دوست نداره کلن چیزی بنامش باشه...ماشینمون بنام منه

ولی دوست ندارم سند خونمون بنام پدرشوهرمه

بنظرتون حق دارم در این زمینه نظر بدم یا پیشنهاد بدم که شوهرم خونه رو بنام من بزنه؟؟

آره ولی مستقیم نگو

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف خونه رو بزنه بنامت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اشتباه منو تکرار نکن مارو انداخت بیرون اون یکی برادر شوهرمو نشوند الان اجاره نشینم🙄

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

اوره حق داری ....

سریعتر بگو بزنه به نام خودت یا شوهرت ...

اومدیمو دور از جون به هر دلیلی ایشون فوت شدن ... خصوصا با این وضعیتی که الان داریم ...

بعد دستتون به جایی بند نیست ..

خونه رو بین وراث تقسیم میکنن ...

بعدم چطور ادعا کردن خونه برای شماست و دارین قسط میدین درصورتی که نمیزنه به نامتون ...😐

چ اشکال داره خو اونم پول داده چرا شما اینجوری هستید واقعا فازتونو نمیفهمم

خدانکرده پدر شوهرش فوت شد یک سانت از اون خونه گیرشون نمیاد

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم