2777
2789
عنوان

موعد زایمانم ومن هنوز هیچ دردی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 65 پست
یعنی درد زایمانه؟ منم منتظر خونریزی اینام چون ۳۲ هفته زوده😏

اگه ادامه دار بود برو یه nst بده

یکم دقت کن ببین منظم میشه دردا

من چون منتظر یه درد وحشناک و زیاد بود اصلن به ذهنم نرسید ممکنه درد زایمان باشه

شب درد داشتم مثه پریود، صبح جفتم جداشد خونریزی کردم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دوقلوهه خیلی مواظب باش درد زایمان از زیرشکم شروع میشه بعد میزنه کمر 

درد زیر شکم از هفته ۱۷ دارم  گاهی خفیف میاد سراغم

ولی امشب کمرم درد پریود داره و هیچوقت نداشتم

شیاف مصرف کنم تا فردا صبر کنم ببینم چی میشه

تکوناشون هم خوبه انقباظ ندارم 

بچت سالم به دنیا اومد عزیزم؟ چند هفته بودی؟

آره  شکر خدا 39 هفته ۵-۶ روز زودتر از تاریخدمورد نظر اومد

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
فردا جواب سونو رو ببرم پیش دکترم ببینم چی میگ بعدش برم بیمارستان،راستش انقد از آمپول فشار میترسم دلم ...

همین جاریم که گفتم  با آمپولم درد نداشت، نگران نباش

من پسر اولم دوروز مونده ب وقتش دردم گرف

من هردوتا با آمپول فشار بود به خدا بعد زایمان نمیتونستم راه برم حتی خم میشدم راه میرفتم استخوان لگنم خیلی درد میکرد الانم از پله بالا میرم لگنم صدامیده تق تق من صد درصد سزارینی بودم ولی میگفتن لگنت جا داره برا طبیعی

خدا حفظش کنه  واس دوقلوهای منم دعا کن عزیزم  دوتا شیطون بلا دختر برکت خونه دارم تو دلم&nbs ...

ایشالا به موقع صحیح و سالم دنیا میان عزیزم

موقع زایمان واسه من و همه نی نی سایتیا بخصوص منتظرای نی نی دعا کن😍😍