2777
2789
عنوان

موعد زایمانم ومن هنوز هیچ دردی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 65 پست
من بجای شما  درد دارم ۳۲هفتمه دوقلو کمرم درد پریود داره😭😭

من اینجوری بودم نگو درد زایمان بود 

اصلن منتظرش نبودم

تا صبح درد کشیدم اگه خونریزی نمیکردم نمیرفتم بیمارستان و همچنان  فکر میکردم ماه درده

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام رو دو هفته حساب نگن شاید مثه جاریم فردا پس فردا دردت بگیره

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه پس فردا شب بگیره۳دنیا بیاد ک تولدش با پسر اولیم یکی بشه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
اگه تا چهل ویک هفته درد نداشته باشی بستریت میکنن با آمپول فشار بچتو به دنیامیارن من هردوتا بچم درد ن ...

براشما دوتاشونم طبیعی شد؟آمپول فشار میزنن دردش خیلی شدید میشه؟

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه پس فردا شب بگیره۳دنیا بیاد ک تولدش با پسر اولیم یکی بشه

ای جان، انشالله

خودت برو بیمارستان بگو درد دارم شاید بستری شدی و سز شدی خوب!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
براشما دوتاشونم طبیعی شد؟آمپول فشار میزنن دردش خیلی شدید میشه؟

آره هردوتا طبیعی بودن پسراولم چهل دوهفته بود از رو سونو دومی هم چهل یک بود اصلا دهانه رحمم باز نبود حتی دکترا میگفتن دهانه رحم نازک نشده سفته با آمپول فشار من زایمانام سخت بودن ایشالا تو خوش زا باشی

فاصله پریوداتون بیشتر از یه ماه بود؟

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
ای جان، انشالله خودت برو بیمارستان بگو درد دارم شاید بستری شدی و سز شدی خوب!

فردا جواب سونو رو ببرم پیش دکترم ببینم چی میگ بعدش برم بیمارستان،راستش انقد از آمپول فشار میترسم دلم نمیخاد برم اخه شنیدم خیلی شدیده دردش

نه عزیزم همیشه سر وقت بود

سونوها که خطا دارن. اما اگه فاصله پریودا زیاد باشه احتمال دیر انجام شدن لقاح هست

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
آره هردوتا طبیعی بودن پسراولم چهل دوهفته بود از رو سونو دومی هم چهل یک بود اصلا دهانه رحمم باز نبود ...

من پسر اولم دوروز مونده ب وقتش دردم گرف