2777
2789

عمل چی؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ ماه پیش با دکتر هاشم آقایی عمل کردم خیلی زود ۲۰ کیلو کم کردم ولی زرت حامله شدم...

واقعا من نمیدونستم میشه بعدش باردار شد عملتون چی بود؟ عوارضی نداشتین؟ از دکترتون راضی هستین

من اسلیو کردم نباید انقدر زود باردار میشدم من خودم اشتباه کردم دکترم کارشون حرف نداشت جزو ده تا از بهترین ها در عمل های لاغری هستن 10 سال سابقه و بیش از 7000 عمل موفق داشتن منو همسرم حدودا 6 ماه از این دکتر به اون دکتر رفتیم تا اخر همسرم راضی شد پیش ایشون عمل کنم
تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر مجرب عمل میکنن تازه خوبیش اینه با همه بیمه ها هم قرار داد دارن که توی هزینه عملتون خیلی کمک میکنه

بای پس هم انجام میدن دکترتون میشه شماره و آدرسشون رو برای من بزارین

بله عزیزم همه عمل های لاغری مربوط به معده
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

واسه لاغری

مواظب سلامتیتون باشید

سلامتی بهتر از لاغریه.

چرا با رژیم جلو نمیرید؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

مواظب سلامتیتون باشید سلامتی بهتر از لاغریه. چرا با رژیم جلو نمیرید؟

نمیشه بر میگرده...بخدا برای اولین بار رژیم گرفتم ۱ساله از۸۳رسیدم ۵۲ سایز ۳۶گشادم بود.....خیلی زود برگشت😭😭😭😔😔😔😔

نمیشه بر میگرده...بخدا برای اولین بار رژیم گرفتم ۱ساله از۸۳رسیدم ۵۲ سایز ۳۶گشادم بود.....خیلی زود بر ...

عجب همتی!!💪

شاید بعد از رژیم دوباره مثل قبل از رژیم برنامه غذاییتون رو چیدید!