الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر منم دو سال و نیمه شه، ۵ تا دندون پوسیده داره، ۴ تاش کاملا از بین رفته، زنگ زدم به دکتر دندون پزشک اطفال گفت باید ترمیم بشه، گفت بیهوش میکنن، البته نه بیهوش کامل ، فقط در حد خواب عمیق۱
پسر منم همین بود الان هفت سالشه اما خیلی اوضاع خوبی نداره دندوناش متاسفانه با این کرونای لعنتی دوندونپزشکی هم میترسم ببرمش شب که شیر میدی بعدش حتما یه مقدار اب بده بهش
اره با قطره چکون میدم اما دکترش گفت کلا قطع کن شیر شبو
یکم سخته ولی بخوای میتونی.شب سیرش کن از عصری هرچی دستت اومد بده بخوره.شب اگه با شیر میخوابه بخوره بخوابه دندوناشم با آب بشور.بعد که برا شیر بیدار شد آب بده با شیشه بعدم بگیر بغلت بگردون تو خونه اگه گریه کرد سرعتتو زیاد کن حتب لازم شد بدو بچه بالا پایین میشه مثل حالت ماشین میخوابه.به مرور دیگه عادت میکنه تقاضاش کمتر میشه.دم صبحم معمولا شش هفت بچه بیدار میشه شاید گرسنه باشه چیزی که دوس داره مثل فرنی دنت ... هرچی یا شیر با شیشه بده بخوره دوباره بگیر بغلت راه برو بخوابه.سخته ولی به صلاحشه
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️