2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

اینو بخون کمکت میکنه برای جلوگیری از پوسیدگی دندان راه های فوری برای جلوگیری از پوسیدگی دندان

مرسی دوست مهربونم

طی عملی ک تحت بیهوشی بود ترمیم شدن

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم ...

عزیزم در خصوص بچه داری مثلا چجور اطلاعاتی

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
سوال ازمادران آلبوم رشد نمودار رشد قصه پیام مشاورمتناسب سن فرزندت

اها مرسی

حق عضویت داره ؟؟

عزیزم ببرش پیش دکتر هلن جوانمرد بدون بیهوشی ترمیم میکنه دندوناشو مطبش تو تهران سعادت آباد بلوار پاکن ...

دوست گلم به تاریخ پست نگاه کن ..