طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 عنوان میکروبیلدینگ ابرو 124 بازدید | 6 پست بچه ها کیا ابروهاشونو میکرو کردن؟راضی هستید؟از مزایا و معایبش بگید خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.. 1399/04/01 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cici_kiiiiz عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 400 ولش بابا ابرو خود ادم خیلی خوب و طبیعیه من برای تغییر مدل کردم ک پشیمونم عشق شوهرم ♥️
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 ممنون که انقد فعالید☹☹☹☹ خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 ولش بابا ابرو خود ادم خیلی خوب و طبیعیه من برای تغییر مدل کردم ک پشیمونم چرا پشیمونی عزیزم از مدلش یا رنگش؟آخه میکرو خیلی طبیعیه خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
cici_kiiiiz عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 400 چرا پشیمونی عزیزم از مدلش یا رنگش؟آخه میکرو خیلی طبیعیه عزیزم چون اصلا ماندگاری نداره هر سه ماه باید بری ترمیم عشق شوهرم ♥️
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 عزیزم چون اصلا ماندگاری نداره هر سه ماه باید بری ترمیم ی سوال با میکرو ابروهای قبلت نریخت؟یا کمتر نشد؟آخه توی تاتو کل موی ابرو میریزه تو میکرو چطور؟ خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
cici_kiiiiz عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 400 ی سوال با میکرو ابروهای قبلت نریخت؟یا کمتر نشد؟آخه توی تاتو کل موی ابرو میریزه تو میکرو چطور؟ به مرور میریزه دیگه چون مواد شیمیایی هست بالاخره من بار سومم بود میرفتم ترمیم دیگ میزارم ابروی خودم دربیاد زده شدم عشق شوهرم ♥️