faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 عنوان بچه های تهران بیاید کمک 186 بازدید | 15 پست بچه های تهران ، میخوام برم اتوبان رسالت،تقاطع سیدخندان و صیاد شیرازی.بهم میگین چه جوری برم تا اونجا؟ از کرج میخوام برم با مترو کدوم ایستگاه باید پیاده بشم و تاکسی هم داشته باشه؟ 1399/03/31 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترلانشونم عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6536 ايستگاه مصلى پياده شوسوار بى ار تى شو ايستگاه سيدخندان پياده شو
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89251 از کرج بلد نیستم مترو جدیدا رو بلد نیستم فکر کنم خواجه عبدالله نزدیک سید خندان باشه خودشناسی DNA plus
آیدازشته0099 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 687 از کرج تا صادقیه فک کنم اخرش باید اونجا خط عوض کنی اونجا بپرسی بهت میگن من رفتم خیلی جاهای تهران خیلب خوب بهم گفتن چیکار کنم خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم ان شالله همیشع سلامت باشید ❤ اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن میدونم ک دلم نمی شکنی اقا
faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 مترو مصلی پیاده شو تاکسی ها هستن برای سید خندان و بالاتر خب مصلی پیاده شدم منو میبرن سید خندان پیاده میکنن؟؟ من اتوبان رسالت حدفاصل سیدخندان و صیاد کار دارم..اونجا چه جوری برم
faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 از کرج تا صادقیه فک کنم اخرش باید اونجا خط عوض کنی اونجا بپرسی بهت میگن من رفتم خیلی جاهای تهران خیل ... از کرج رو میدونم ...اینکه چه جوری برم بزرگراه رسالت بین سید خندان تا صیاد شیرازی چه جوری برم
faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 ايستگاه مصلى پياده شو سوار بى ار تى شو ايستگاه سيدخندان پياده شو تو اتوبان رسالت پیاده م میکنن یا توی خیابون شریعتی؟؟؟ من میخام برم رسالت. بین سیدخندان و صیاد
اسکادران عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 2316 خب مصلی پیاده شدم منو میبرن سید خندان پیاده میکنن؟؟ من اتوبان رسالت حدفاصل سیدخندان و صیاد کا ... خب انتهای اتوبان رسالت سیدخندان دیگه که الان اسم اتوبان رسالت شده سلیمانی
ترلانشونم عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6536 تو اتوبان رسالت پیاده م میکنن یا توی خیابون شریعتی؟؟؟ من میخام برم رسالت. بین سیدخندان و صیاد بى ار تى هاش فقط تو اتوبان رسالت توقف دارن نه اصلا سمت شريعتى نميره تاكسى هاى ميدون ملت هم سوار بشى قبل صياد ميتونى پياده بشى
faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 خب انتهای اتوبان رسالت سیدخندان دیگه که الان اسم اتوبان رسالت شده سلیمانی اره میدونم ، خب پس جاش جوری هست که سیدخندان پیادم کنن پیاده از کنار اتوبان رسالت برم به سمت صیاد؟
faezehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 252 بى ار تى هاش فقط تو اتوبان رسالت توقف دارن نه اصلا سمت شريعتى نميره تاكسى هاى ميدون مل ... خب پس با بی ارتی برم راحت میرم دیگه؟ مرسی که گفتی تاکسی های میدون ملت کجا میشه؟ اونجا ایستگاه متروش کجاس؟
آیدازشته0099 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 687 از کرج رو میدونم ...اینکه چه جوری برم بزرگراه رسالت بین سید خندان تا صیاد شیرازی چه جوری برم خب اونجا بگی بهت میگن کدوم خط باید سوار شی منم کرجم نمیدونم رفتم هر خطی میخواستم سوار شم از 3 نفر می پرسیدم ک نکنه یکی شون بهم اشتباه گفته باشه😁😁 خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم ان شالله همیشع سلامت باشید ❤ اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن میدونم ک دلم نمی شکنی اقا
ترلانشونم عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6536 خواجه عبدالله هم پياده نشو چون اصلا پل عابر و راه مستقيم نداره برى سمت بزرگراهتو بنى هاشم پياده ات ميكنه ماشينا ميرن عراقى و سمت بالاى مجيديه
ترلانشونم عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6536 خب پس با بی ارتی برم راحت میرم دیگه؟ مرسی که گفتی تاکسی های میدون ملت کجا میشه؟ اونجا ایست ... تاكسى هاى ميدون ملت هم تو ايستگاه مصلى هستن ون ماشيناشمصلى پياده بشى از دو نَفَر بپرسى راحت راهنماييت ميكننبايد برى به سمت رسالت شرق رسالت غرب ميره سمت ارژانتين