2777
2789
عنوان

بچه های تهران بیاید کمک

186 بازدید | 15 پست

بچه های تهران ، میخوام برم اتوبان رسالت،تقاطع سیدخندان و صیاد شیرازی.

بهم میگین چه جوری برم تا اونجا؟ از کرج میخوام برم با مترو کدوم ایستگاه باید پیاده بشم و تاکسی هم داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کرج تا صادقیه فک کنم اخرش باید اونجا خط عوض کنی اونجا بپرسی بهت میگن من رفتم خیلی جاهای تهران خیلب خوب بهم گفتن چیکار کنم

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
مترو مصلی پیاده شو تاکسی ها هستن برای سید خندان و بالاتر 

خب مصلی پیاده شدم منو میبرن سید خندان پیاده میکنن؟؟ من   اتوبان رسالت حدفاصل سیدخندان و صیاد کار دارم..اونجا چه جوری برم

از کرج تا صادقیه فک کنم اخرش باید اونجا خط عوض کنی اونجا بپرسی بهت میگن من رفتم خیلی جاهای تهران خیل ...

از کرج رو میدونم ...اینکه چه جوری برم بزرگراه رسالت بین سید خندان تا صیاد شیرازی چه جوری برم

تو اتوبان رسالت پیاده م میکنن یا توی خیابون شریعتی؟؟؟ من میخام برم رسالت. بین سیدخندان و صیاد

بى ار تى هاش فقط تو اتوبان رسالت توقف دارن 

نه اصلا سمت شريعتى نميره 

تاكسى هاى ميدون ملت هم سوار بشى قبل صياد ميتونى پياده بشى

خب انتهای اتوبان رسالت سیدخندان دیگه که الان اسم اتوبان رسالت شده سلیمانی 

اره میدونم ، خب پس جاش جوری هست که سیدخندان پیادم کنن پیاده از کنار اتوبان رسالت برم به سمت صیاد؟

بى ار تى هاش فقط تو اتوبان رسالت توقف دارن  نه اصلا سمت شريعتى نميره  تاكسى هاى ميدون مل ...

خب پس با بی ارتی برم راحت میرم دیگه؟ مرسی که گفتی 

تاکسی های میدون ملت کجا میشه؟ اونجا ایستگاه متروش کجاس؟

از کرج رو میدونم ...اینکه چه جوری برم بزرگراه رسالت بین سید خندان تا صیاد شیرازی چه جوری برم

خب اونجا بگی بهت میگن کدوم  خط باید سوار شی منم کرجم نمیدونم   رفتم هر خطی میخواستم سوار شم از 3 نفر می پرسیدم ک نکنه یکی شون  بهم اشتباه گفته باشه😁😁

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
خب پس با بی ارتی برم راحت میرم دیگه؟ مرسی که گفتی  تاکسی های میدون ملت کجا میشه؟ اونجا ایست ...

تاكسى هاى ميدون ملت هم تو ايستگاه مصلى هستن ون ماشيناش

مصلى پياده بشى از دو نَفَر بپرسى راحت راهنماييت ميكنن

بايد برى به سمت رسالت شرق 

رسالت غرب ميره سمت ارژانتين