2777
2789
عنوان

مردا بیان ببینممم

93 بازدید | 14 پست

اگه با دختری برید تو رابطه و اینطوری باشه راجب دختره چی فکر میکنید؟

لطفا بدون مسخره بازی و شوخی جواب بدید 

مثلا توقع خیلییییی کم ازتون داشته باشه ، همش نازتون رو بکشه , قربون صدقتون بره ، براتون خرج کنه ، هدیه ی گرون بخره ، هرررر چی شما بگید همون رو انجام بده و اصلاااا رو حرفتون حرف نزنه ، حتی یک بار هم پیشتون اخم نکنه و عصبی نشه ، صداش رو بالا نبره، یا حتی گریه هم نکنه ، فقط خوشحال باشه و هی بخنده و شوخی کنه و برقصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باعث سرگیجه میشه!!

هرگز تمام خودتون رو برای کسی ارائه نکنید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

باعث سرگیجه میشه!!هرگز تمام خودتون رو برای کسی ارائه نکنید!!

یه دختره میشناسم اینطوریه ولی پسره بهش گفته ازدواجی در کار نیست فقط دوست میمونیم 

اگه خوبه پس چرا باهاش ازدواج نمیکنه؟

جدی عالیه؟ من یکی رو میشناسم اینطوریه ولی پسره باهاش ازدواج نمیکنه گفته فقط دوست میمونیم تا آخر ، از ...

اینا اکثرا مورد سو استفاده قرار میگیرن . سلایق متفاوته ولی باید یکم حد و مرز داشت تا طرفین دلزده نشن از هم 

یه دختره میشناسم اینطوریه ولی پسره بهش گفته ازدواجی در کار نیست فقط دوست میمونیم اگه خوبه پس چرا باه ...

تو ازدواج قراره چه اتفاقی بیوفته که اون الان ندارتش؟!

دوسش داره، کنارش شاده و غر نمیزنه، کادو میده، واسش میرقصه و ...

توجه کردی اون بالا چی گفتم؟

هرگز تمام خودتون رو برای کسی ارائه نکنید، خیلی از آدم‌ها عطش فتح کردن دارن نه شعور وصال و نگهداشتن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تو ازدواج قراره چه اتفاقی بیوفته که اون الان ندارتش؟!دوسش داره، کنارش شاده و غر نمیزنه، کادو میده، و ...

درست میگی واقعا

حتی بهش گفتم تهدید کن بگو کات میکنم اگه رابطه رو جدی نکنی ، میگه خودم گفتم قبلا بهم گفته خب کات کن برو 

درست میگی واقعاحتی بهش گفتم تهدید کن بگو کات میکنم اگه رابطه رو جدی نکنی ، میگه خودم گفتم قبلا بهم گ ...

میبینی یه داستان تکراریه اون بیرون!!

ضمنا بایستی محدودیت زمانی بزارید برای روابطتون، مثلا نهایتا ۶ ماه و پای حرفت بمونی!! داستانی با پایان باز آخر و عاقبت نداره!!