2777
2789

سلام دوستان 

من ۲۴ روزه سقط کردم و برای بقای جنین کورتاژ شدم 

حالا ی اقدام بدون جلوگیری داشتم 

بنظرتون احتمال بارداری هست؟ 

و اگه باردار بشم نی نی میمونه؟

اووووو لطفااااا

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

چند هفته کورتاژ کردین و چرا؟

گمونم باید ۶ ماه فاصله باشه. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ هفته  بدلیل مشکل جنین  دکتر گفت بعد از ۳ ماه  ولی جلوگیری نکردم گفتم امکانش نیس ...

من دخترداییم سقط کرد وکورتاژ کرد همون ماه اول بعد سقط باردارشدن الان پسرش13 سال دارع

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
من دخترداییم سقط کرد وکورتاژ کرد همون ماه اول بعد سقط باردارشدن الان پسرش13 سال دارع

یعنی بعد از سقط پریود نشد؟

چند هفته بود؟

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

خیلی استرس دارم کسی دیگه تجربه نداره؟؟؟؟

حالا باردار شدید یا نه؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
۳ ماهه اقدامم نشده فعلا

انشاالله این ماه باردار میشید. 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست