2777
2789
عنوان

بچه ها من حوصلم سر رفته😐کیا حوصلشون سر رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ایولللللل😍😍😍

من خیلی اون زمان ناراحت میشدم به خاطر اینکه به چشم ضعیف و تنبل و اینا نگاه میکردن به دولتی ها 

در حالی که مطمئن بودم اکثر سمپادی ها به معنای واثعی باهوش و زرنگ و تلاشگر نبودن 

خیلی تبعیض ها رو دیدم و اعصابم خراب شده 

الان کل وضعیت جامعه همینه و خیلی دردناکه برام

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
یعنی هیشکی حوصلش سر نرفته ؟🤔 آفررریییین خداروشکر همه مشغولین  همین جوری ادامه بدید😂👏

من مجردم و بیکارشدم دو ساله . از سر کرونا هم که رسما خونه نشینم واقعا حوصله ام سر می ره غصه و فکر و خیال هم که دست از سرم بر نمی داره چی بگم خواهر 

با خدا باش و پادشاهی کن
من خیلی اون زمان ناراحت میشدم به خاطر اینکه به چشم ضعیف و تنبل و اینا نگاه میکردن به دولتی ها  ...

اره واقعا تو جامعه خیلی بد جا افتاده 

واقعا ما دولتی ها خیلی بیشتر از اونا میخونیم واقعا 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

از صبح خونه رو گردگیری کردم جارو زدم حموم و دستشویی رو با وایتکس شستم...الان هلاکم بوی گند عرق میدم اما حال ندارم برم حموم...شوهرم میگه بیا پیشم بخواب اما چون بوی عرق میدم نمیرم  الکی گفتم اونجا گرمه من تو هال میخوایم...الانم رو زمین پهنم گوشی به دست تو سایت ولم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.