2777
2789
عنوان

بچه ها من حوصلم سر رفته😐کیا حوصلشون سر رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 111 پست
وااای به به من عاشق اینم یه کار جدید یاد بگیرم 

چه خوب .. واقعا فرصت خوبیه . تاپیک آخرم توضیح دادم

هزینه شم فقط ۳۰ تومنه . ۳۰ تومن چیه آخه 😕

کامل توضیح دادم تاپیک آخرم

هر چی خدا بخواد .. خدا که بد نمیخواد 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی پس هم دانشگاهی هستین آفرین به دوتاتون که پرتلاش هستین  

خیلی ممنون 

بگم کجا آشنا شدیم با هم؟

سر تقلب دادن 😂

البته نه اون از من تقلب خواست نه من از اون 

من وقتی اوضاعشو دیدم خودم بهش کمک کردم😊😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
چه خوب .. واقعا فرصت خوبیه . تاپیک آخرم توضیح دادم هزینه شم فقط ۳۰ تومنه . ۳۰ تومن چیه آخه 😕 کامل ...

الان حتما یه نگاه میندازم😍

از صبح خونه رو گردگیری کردم جارو زدم حموم و دستشویی رو با وایتکس شستم...الان هلاکم بوی گند عرق میدم ...

خوب برو یه دوش بگیر زودم بپر بغل شوهرت

اتفاقا بعد کار کردن و عرق ریختن فقط حموم میچسبه

من مجردم و بیکارشدم دو ساله . از سر کرونا هم که رسما خونه نشینم واقعا حوصله ام سر می ره غصه و فکر و ...

چرا بیکار شدی ؟

حتما تلاشتو بکن یه کار خوب گیر میاری تلاشت بی نتیجه نمیمونه عزیزم 

فقط مراقب باش زیاد فکر و خیال نکنی که هم وسواس فکری میاد سراغت هم اینکه ارزش وقت و انرژیت رو نداره

خواهش گلم  ای وای ....چه جوری کمکش کردی

صبح اون روزی که آزمون جامع آناتومی داشتیم من و دوستام قرار گذاشتیم دو ساعت زودتر بریم برا رفع اشکال با همدیگه منم از وقتی رسیدم دیدم یه پسره نشسته رو پله ها تک و تنها کتابم دستش ولی هیچ چی نمیخونه و کم مونده گریه کنه بعد ۳ ساعت که امتحان شروع میشد دیدم باز همونجا خوابیده رفتم گفتم اتفاقی افتاده حالتون خوبه اونم رک و راست گفت دیشب تا صبح بیدار بودم ولی هیچی نخوندم میدونم پاس نمیشم (مامانش مریض بود)

منم از رک بودنش خوشم اومد گفتم اشکالی نداره یکی از دوستاتو بفرست بیاد دم در سالن ما من بهتون کمک میکنم 

اون روز تند تند نوشتم جوابارو تموم کردم برا خودم بعدش دوباره نوشتم دادم به دوستش برد بهش داد 😊😂

هنوزم که هنوزه خودمون هم نمیدونیم چطوری اون دوستش برد و بهش داد چون واقعا سخت میگرفتن منم اصلا اون موقع حواسم نه به حرفی که زدم بود نه به کاری که کردم 

ببخشید اگه طولانی شد رفتم به اون زمان با جزئیات گفتم