2777
2789
عنوان

بازم من😁😍😍😍

538 بازدید | 33 پست

●   بنویسید که شب تار سحر میگردد🌠

●   یک نفر مانده از این قوم؛🧡

●   که برمیگردد😍😍

❤بسم الله الرحمن الرحیم❤

سلام و صد تا سلام هدیه به صورتهای مهربون و دل های  قشنگتون😍😍😍🌸🌸🌸

حال دلتون خوبه عزیزای دلم؟🥰
الحمدلله 😍

نبینم غصه بخورینا 🤨
درست میشه ان شاءالله  میدونم😍🥰🥰🥰

خب خوش اومدین به تاپیک خودتون عشقای من🤩

به رسم هرشبمون روحمون و با یه صلوات واسه سلامتی و ظهور مهدی موعود عج تازه میکنیم😍

🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

ای جانم چه عطر و بویی پیچید تو خونتون😍

حالا باهم تکرار میکنیم:❤

🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

آخیش 😍
چه آرامش قشنگی🥰

مهربونای من🥰🥰🥰
امروز چی کارا کردین که امام زمانمون و شاد کرد🤩

یا زبونم لال چیکار کردیم که آقا رو ناراحت کردیم😔

به وقت عذر خواهی باهم میگیم آقا جونم ببخشید من رو ☺️
تموم سعی ام و میکنم که تکرار نشه😍

😍ممنونم از همراهیتون فرشته های من😘

🌸🌸🌸دست حق همراهتون و  نگاه امام زمان برکت زندگی تون باشه😍🌸🌸🌸🌸

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

وای وای😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای😍😍

عزیز دلم😍😍😍😘❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله

😍😍😍😘❤

وای وای مثل من رفتی توکارتاپیک سوپرایززدن😍

عزیز جان من چند وقته شروع کردم 😘😍❤

بچه ها شما دلاتون پاکه برا منم دعا کنین 😭😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

عزیزم 💔😔 من امروز کار بدی کردم خودم ناراحت بوددم

دیدم نوشتی جیکار کردین که آقا رو ناراحت کردین دوباره یادم اومد

شرمنده شدم😓😢 خدا کنه آقا امام زمان گناهم رو نبینه😔

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها شما دلاتون پاکه برا منم دعا کنین 😭😭

خدای خوبم🥰

به حق صاحب زمان دل این دوست من و اونجوری که دوست داره شاد کن😍❤

امروز آقا رو هم خوشحال کردم هم ناراحت😔

الهم عجل لولیک الفرج

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
عزیزم 💔😔 من امروز کار بدی کردم خودم ناراحت بوددم دیدم نوشتی جیکار کردین که آقا رو ناراحت کردین دو ...

چقدر تو خوبی آخه😍

میدونی الان این ناراحتی تو چقدر ارزشمنده؟🤩

تو یه ببخشید بگو و شک نکن آقا میبخشه و کلی خوشحال میشه🤩🤩❤

مگه میشه پدر از فرزندانش ناراحت بمونه😍😍😍