2777
2789
عنوان

بارداري و ناراحتي بخاطر مادرشوهر

1634 بازدید | 93 پست

خانماي گل تقريبا ٢٠ هفته باردارم بخاطر مشكل اسپرم بعد يه سال اقدام باردار شدم با معجزه خدا... الانم بخاطر طول سرويكس و خونرساني به جنين استراحت مطلقم 

از اول مادرشوهرم دخالت ميكنه و انتظاراتش زياده از ما تو اين مدت بارداريم هم همينطور بوده امروز زنگ زد و باهام دعوا كرد و كلي حرف زد منم خيلي ناراحت شدم كلي گريه كردم و حرص خوردم 

اين چندمين باره كه تو بارداري استرس و ناراحتي داشتم ميخواستم بدونم كسي شرايط منو داشته؟ بچه هاتون سالم بدنيا اومدن؟ عصبي نيستن؟ 

از عذاب وجدان دارم مبميرم كه بخاطر يه ادم ديكه انقدر ناراحتي به بچم منتقل ميكنم لطفا بهم راهكار بديد چطور ارومتر باشم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه من قلبش تشکیل نشد

اینقد کریه کردم

اونم با ای وی اف❤️❤️❤️❤️ قلب بچم تشکیل نشد 🙂 اینقد که گریم انداخت

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش به فکر خودت و بچه ات باش فقط. 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین من نه ماه حاملگی از زخم زبون های مادرشوهرم روانی شدم بعد زایمانم به خاطر اینکه هر 5دقیقه یه چیزو هزار مرتبه تکرار می‌کرد این کارو کردی اون کارو بکن خدا ازش نگذره 

بزار آنقدر حرف بزنه تا خسته بشه 😑

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

چی گفته؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مثلا چی میگن؟ 

من باردار استراحت مطلقيم كارامو مامانم انجام ميده ايشون انتظار داره همسرم منو تنها بذاره ببرتش اردبيل باهاشون بگرده يا هر روز بهشون سر بزنه با اينكه از ما خيلي پولدارترن همش به شوهرم ميگه پول بده جنسيت بچم پسره سه بار گفت چرا پسره دختر خوبه بابا دختر دوس داره من خودم دختر ميخوام حالا كه دختره بچه هاي داداشمو دوس دارم يعني همه كار ميكنه و ميگه شوخي كردم

خب با همسرت حرف بزن ك جلوشون رو بگيره از ي زن حامله با استراحت مطلق  چ توقعي ميشه داشت واقعا!!!

بعدم بزن ب بيخيالي ي گوش در باشه ي گوش دروازه  اهميت نده و فكرنكن ب حرفاشون كار سختيه ولي وقتي ب اون جوجه تو دلت فكر كني ميتوني بيخيالتر بشي 

صددرصد تمام ناراحتيا و فشاراي عصبي مادر رو بچه تاثير ميذاره  پس سعي كن ازين ببعد رو بابيخيالي بگذروني🙏🏼❤️

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
بچه من قلبش تشکیل نشد اینقد کریه کردم اونم با ای وی اف❤️❤️❤️❤️ قلب بچم تشکیل نشد 🙂 اینقد که گریم ...

چقدر ناراحت شدم 😔اخه چرا دنيا مگه چند روزه كه ما ادما اينجوري دل ميشكونيم

اره بابا خواهر من سر جفت بچه هاش کلی حرص می‌خورد از سمت خانواده شوهرش، حتی زاییده بود تو جا بود اینا ...

دقیقا ، اگر قرار باشه با گریه و اینجورچیزها به جنین چیزی بشه تا حالا نسل ادم ورافتاده بود.

درسته نباید این اتفاق ها بیفته ولی دیگه زیاد حساس بودن هم فقط باعث ازار روحی خودمون میشه

سلام😊 
چقدر ناراحت شدم 😔اخه چرا دنيا مگه چند روزه كه ما ادما اينجوري دل ميشكونيم

خدا اینقد بزرگه 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 ☺️☺️☺️☺️ 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍