2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید طوسی بگیر

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
مثلا یخچال مشکی سرویس خواب سفید نمیدونم چیا مشکی باشع چیا سفید 

یخچال و اینا هیتاچی مشکی داره خیلی خوشگله ولی خونه باید بزرگ باشه که دلگیر نشه

سرویس چوب سفید دیگه کم شده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

سلیقه شما محترمه

ولی اگه از من میپرسین، نه

شیکه ها

ولی نه واسه خونه تازه عروس

این ترکیب به درد دفتر کار بیشتر میخوره

خونه رو جوری انتخاب کنین که گرما داشته باشه.

البته بگم

انشالله خوشبخت بشین

خیر خونه و جهیزیه تونو ببینین🌸🤲🏻

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
سلیقه شما محترمه ولی اگه از من میپرسین، نه شیکه ها ولی نه واسه خونه تازه عروس این ترکیب به درد د ...

منم گفتم نظر دوستانو بدونم چون همه دور و بریام میگن خیلی شیکع

من همه وسیله هامو سیلور مشکی خریدم،باید ببینی خودت چه رنگی دوست داری

منظورم برقیای آشپزخونمه، اما مبلمانمو شیری رنگ خریدم، تخت خوابم هم قهوه ای روشن.حتما نباید همش رنگ هم باشه. آشپزخونه و سالن پذیرایی و اتاق خواب و... از هم جدا هستند، لازم نیست به نظرم همشون رنگ هم باشن، جالب هم نمیشه

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
منم گفتم نظر دوستانو بدونم چون همه دور و بریام میگن خیلی شیکع

انشالله که شیک در میاد

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…