2777
2789
عنوان

خانومایی ک توی سن کم ازدواج کردن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 155 پست

دعا میکنه اونچه که به خیر و صلاحته برات پیش بیاد خودتم همینجوری دعا کن ،نگو الا و بلا این آقا ،کارتو بسپار بخدا....

گلم اون بهترینها رو برات رقم میزنه الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنه اونچه که به خیر و صلاحته برات پیش بیاد خودتم همینجوری دعا کن ،نگو الا و بلا این آقا ،کارتو ...

خیلی ممنون🌸

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

من۲۲ازدواج کردم سنتی بود...حالا که فک میکنم میبینم با اینکه زندگیم خوبه ولی کاش ۲۵ ...۲۶...ازدواج میکردم‌...یه کم بیشتر مجردی خونه بابا بی مسولیت...الن زندگیم خوبه خداروشکر ولی دعدغه زندگی متاهلی خیلی زیاده....برا شما بحث عشق و علاقه است اونو نمیدونم ولی باید بدونی که همه چی عشق نیست مثلن اون اقا شرایط ازدواج داره...از نظر مالی و اقتصادی وبلوغ فکری میتونه یه زندگیو مثل به مرد مدیریت کنه؟یا اونم تحت تاثیر احساسه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
بخدا وقتی اینومیگی اتیش میگیرم ک چرا بابامم طرز فکرش مث تونیس😔 توروخدا برام دعاکن خیلی ممنونت میشم ...

ایشالا بحق الله گره کارت وابشه...منم مث تو بودم عاشق شوهرم بودم اما به دلیل اینکه وقتی ۱۴ سالم بود منو شوهر داده بودن به پسر خالم باور کن اینقد کوچیک بودم تا یه سال نفهمیدم نامزد دارم..دیگه نشد با شوهرم باشم بعداز حدود دوسال گریه و راز ونیاز از پسر خالم جدا شدم (معتاد بود) بعد شوهرم ک اونم پسر اونیکی خالم بود اومد خواستگاریم خیلی همدیگرو دوس داشتیم..بقران یه در صدم ایمان نداشتم بهم برسیم اما خدا خواست و بعد دوسال به طرز معجزه بهم رسیدیم ایمانت  به خدا باشه ایشالا درست میشه

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

دختر خوب لذت ببر از این دورانت که هیچوقت تکرار نمیشه البته خوبه ب ازدواج فک میکنی ولی فاکتور بگیرش واسه بعدت اگه واقعا همو میخواین تمام خواسته هاتونو فراهم کنین بعد وارد زندگی شین بخدا درگیری زندگی زوده تو این سن واقعیته ولی بپذیرش 

دختر داییم ۷ ۸ سال با یکی دوست بود سنش کم بود اول دبیرستان بود خیلی همو میخواستن ولی پسره چیزیش اوکی نبود پا هم موندن کلی چیزایی که میخواستنو کنار هم بدست اوردن الان یکسال ازدواج کردن اما عاقلانه ن از روی احساس

دختر داییم ۷ ۸ سال با یکی دوست بود سنش کم بود اول دبیرستان بود خیلی همو میخواستن ولی پسره چیزیش اوکی ...

الان خوشبختن؟

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
اوهوووم همه چی دارن خدارو شکر یه خونه ۱۲۰متری با کلی وسیله ی شیک یه ماشین و یه دخمله نانازی که عشق ...

میشه برام دعاکنی اجی؟😔

بخداخیلی دلم گرفته😭

میشه برام دعاکنی اجی؟😔 بخداخیلی دلم گرفته😭

انشاالله هر چی قسمتته عزیزم

من خواهر ندارم اما نصیحت خواهرانه کنم همیشه با عقل منطقت تصمیم بگیر نه از رو احساست 

عشق خییییلی چیز خوبیه ولی زندگی بدون پول هم خیلی سخته عشق میشوره میبره 

ببین منم سنم کم بود که ازدواج کردم 

من ۵ ماه باشوهرم در ارتباط بودم اونم به اصرار خودش که بهش کمی علاقه شاید پیدا کنم

منم مثل تو یکی رو میخواستم یعنی همو میخواستیم خیلیییی ۴سالی باهم بودیم ولی واقعا شرایطش سخت بود نمیتونس پیشقدم شه چون نه سربازی داشت نه خونه ای و نه پس اندازی کارش خوب بود ولی به قول خودش کافی نبود واسه چرخوندن زندگی

انشاالله هر چی قسمتته عزیزم من خواهر ندارم اما نصیحت خواهرانه کنم همیشه با عقل منطقت تصمیم بگیر نه ...

ممنون بابت نصیحتات عزیزدلم