2777
2789
عنوان

خانومایی ک توی سن کم ازدواج کردن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 155 پست

من هفده سالگی عقد کردم مامانم اون اول خیلی مخالف بود و اصلا نمیذاشت خواستگار بیاد هر کاری که فکر کنی هم کرد که خواستگاری منو شوهرم رو بهم بزنه اما قسمت بود دیگه وقتی دیدش شوهرمو کلا دیگه مخالفت نکرد و راضی شد البته منو شوهرم از قبل همو نمی‌شناختیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۵بودم مامانم گریه میکردنه ازدواج نکن من گفتم دوست دارم من بااین ازدواج نکنم تااخرعمرم مجردمیمونم ...

الا چن سالته

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

منم همسن تو بودم ازدواج کردم البته نامزد بودیم ۱۹سالگی ازدواج کردیم الانم یه نینی ۵ماهه دارم😍😍

فقط بگو بیاد خواستگاری شاید ببین نظرشون عوض بشه

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
ما که اینجا همه ۱۷ و ۱۸ زیاد ازدواج میکنن عادیه  ولی در کل مادر میتونه پدر رو راضی کنه تا دختر ...

بابام خیییییلی لجباز و بی‌منطقه ب حرفای هیشکی گوش نمیده من ازهمین میترسم ای خدا😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
دوستانی  که بلیط هواپیما رو انتخاب می کنند می تونند از سایت دیجی چارتر ارزونترین بلیط ها رو تهی ...

تو این کرونا تبلیغ سفر نکنید خانم ممنوعه کارتون زشششششته

@نی_نی_یار_5  

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
بابام خیییییلی لجباز و بی‌منطقه ب حرفای هیشکی گوش نمیده من ازهمین میترسم ای خدا😔

صبر کن 3سال دیگه بزرگ شی بعد ازدواج.کنید چ عجله ایی

دانشگاه چی.پس

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
تو این کرونا تبلیغ سفر نکنید خانم ممنوعه کارتون زشششششته @نی_نی_یار_5    

چرا نی‌نی یارو تگ میکنی ک تاپیک منم بترکونن الکی

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

من خودم تو سن کم ازدواج کردم و شرایط تو رو داشتم همدیگه رو دوس داشتیم و جلو خونوادمون وایسادیم  و بهم رسیدیم  ولی بنظر من تا ۲۰ سالگی همینطور بمونین یا لاقل عروسی نکنین از بچگیت لذت ببر این دو سه سال ک در پیش داری قابل برگشت نیستن . باید یه طور قانعشون کنین که پای هوس و بچگی وسط نیس و یه حس واقعیه و پس فردا بزرگتر شی نمیگی چه قلطی کردم .خونوادتم از همین میترسن ک بزرگتر شی و عاقل تر شی بعد ببینی ک میتونستی بهتر زندگی کنی 

پسره چند سالشه

۲۷

چرا نی‌نی یارو تگ میکنی ک تاپیک منم بترکونن الکی

با تاپیک شما کاری ندارن