2777
2789
عنوان

دلم بچه ميخواد خدايااا

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 86 پست
بخاطر اینکه ۴ساله اقدامیم نشده دیگه خسته شدیم الان بچه مهمتر از نزدیکیه.. این اقا که عطاری داره گفت ...

كدوم موقع نزديكي كنيد؟ منظور عطاره رو متوجه نشدم

يه چيز ديگه معذرت ميخوام اينو ميگم ولي من وقتي ميخوام بالشت بذارم زير كمرم بدتر همش در مياد و خارج ميشه 

شما اگه راه ديگه اي دارين به منم ياد بدين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كدوم موقع نزديكي كنيد؟ منظور عطاره رو متوجه نشدم يه چيز ديگه معذرت ميخوام اينو ميگم ولي من وقتي ميخ ...

بعد یکماه نزدیکی کنین ولی یکماه سعی کنین اصلا اقدام نکنین بعد ماه دوم که پریودت تموم شد روز تخمک گذاریت نزدیکیو شروع کن صبح تخمک گذاری میگن تاثیرش بیشتر از شبه. متکارو بزار زیر کمرت پاهاتم بده بالا تو شکمت نگه دار 

منم ۵ ساله منتظرم شوهرم اسپرماش کم تحرکه واریکوسل خفیفم داره دیگه بخدا خسته شدم 😭

دوست من ناخواسته باردار شده بود گریه میکرد میگفت نمیخوام الانم میگه کاراش رو مخمه اونوقت ما هلاکه بچه ایم وضعمون اینه 

دوست من ناخواسته باردار شده بود گریه میکرد میگفت نمیخوام الانم میگه کاراش رو مخمه اونوقت ما هلاکه بچ ...

فقط بشه من ادبش میکنم نمیزارم بی ادبی کنه بخدا خیلی دوست دارم خدا بهم بچه بده وخودم خیلی خوب ادبش بدم 

حتی حاضرم ۲۰ تا بیارم اگه خدا بده

خدا براتون حفظش كنه مشكلتون چي بود شما؟ پيش كدوم دكتر رفتين؟

عزیزم اول همسرم مشکل داشت برای آی وی اف خوب بود اسپرم. بعد من ذخیره ام پایین آمده بود. ما کرمان انجام دادیم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......