2777
2789
عنوان

چرا نامزدم عروسی نمیخاد بکنیم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست

بستگی به رفتارهای دیگش داره با ی انتخاب یا ی حرف نمیشه تصمیم گرفت ..فورا هم ناراحت نشو اگه واقعا دلیلش ترس از کرونا باشه و بخواد عروسی بی مشکل و خوبی برات برپا کنه خب تصمیم عاقلانه ای هست ...ولی اگه رفتارهای دیگش نشون میده داره کلا فرار میکنه بحثش جداس

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
😕فکنم ملت ایران کلن تو کره زمین زندگی نمیکنن😬 بابا کرونا داره آمارش بالا میرع 😢

همه دارن عروسی میگیرنا نامزدمم دیروز رفته بود عروسیه دوستش اگ کرونا هس خوب نمیرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای فحش دادن میتونی بمونی خونه ات نری

عزیزم مشکل اینه فامیل بسیار نزدیکه خونشون طبقه بالامونه اگه یکی اونجا کرونا داشته باشه واسه جشن پاتختی و امثال اینا به منی که از اسفند چپیدم تو خونه هم سرایت میکنه😐

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
همه دارن عروسی میگیرنا نامزدمم دیروز رفته بود عروسیه دوستش اگ کرونا هس خوب نمیرف

خب اونا گرفتن اونا جون عزیزاشون براشون مهم نی شما چی؟!

البت فک نمیکنم کرونا تا عیدم تموم شه⁦🤷🏻‍♀️⁩

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
بستگی به رفتارهای دیگش داره با ی انتخاب یا ی حرف نمیشه تصمیم گرفت ..فورا هم ناراحت نشو اگه واقعا دلی ...

خب اگ میترسه چرا دیروز رفته عروسیه دوستش اگ اونطوره نره داره فرار میکنه اصلا براش مام نیص اهه

والا قتل نفس شاخ و دم نداره عروس و دوماد تو خون اون آدما دست داشتند

اره واقعا شهرما اراکه 

شهرسفیدی هم هست کرونا ندارن اینجا زیاد

ولی تواون عروسی این جوری شده 

کرونا جای کوچیک وبزرگ نمیشناسه 

میبینی عروسی گرفتی ملتوبدبخت کردی می خوای چکارکنی اون موقع

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
خب اگ میترسه چرا دیروز رفته عروسیه دوستش اگ اونطوره نره داره فرار میکنه اصلا براش مام نیص اهه

رک و راست ازش سوال بپرس...شاید مشکل چیز دیگه ای خالا مشکل خانواده یا کار یا اقتصادی ..با مهربانی و اطمینان خاطری که بهش میدی باهاش صحبت کن قرار ی عمر باهم زندگی کنید 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
جنبه داشته باش... واقعا که یه ادم چقدر میتونه بی جنبه باشه... نترس عروس میشی زودی نپر به این و او ...

من نپریدم شما منحرف میشین من اینجا میخام باهاتون دردودل کنم شما میگین بکن بکنه حالم خوش نی ببخشید ..

اینکه عروسی شرکت کرده هم اشتباه بوده چون ممکن بود بگیره و به اطرافیانش منتقل کنه گلم،اما اگر شما عروسی بگیرید و کسی کرونا بگیره بمیره خدای نکرده مسئولیتش میفته گردن شما.ارزششو داره واقعاً؟

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
رک و راست ازش سوال بپرس...شاید مشکل چیز دیگه ای خالا مشکل خانواده یا کار یا اقتصادی ..با مهربانی و ا ...

پرسیدم میگ منتظره چن تا از فامیلمونیم  دیگ نمیدونم چی بگم بعدش گفتم باشه هر جور راحتی من دیگ ذوقم میرعع...

اینکه عروسی شرکت کرده هم اشتباه بوده چون ممکن بود بگیره و به اطرافیانش منتقل کنه گلم،اما اگر شما عرو ...

نه ولی تا عید هم تموم نمیشه خانوادمون هم نمیزارن اینطوری بریم سره خونه زندگیمون میگن باید اول عروسی کنین ببخشید ما رابطه کامل هم داریم این میتونع بی احساسیش کنه مثلا بگ تو هردوشم یکیه چ بد عروسی چ نامزدی؟؟؟