2777
2789
عنوان

چرا نامزدم عروسی نمیخاد بکنیم😔😔

373 بازدید | 48 پست

بچه ها سلام الان چن روزه عروسی اینا میکنن ولی نامزده من میگ موند عید من الان دوسالهو نیمه ک تو دوران عقدم دیگ میخام تموم شه چیکا کنم وقتیم میپرسم چرا عید میگ کرونا هس باید چن نفر از فامیلامون بکنن ماهم بکنیم😔😔 ینی چی مگ اونارو بتو وصل کردن اخه تروخدا بگین چیکا کنم 😔 اصلا با خانوادشم میگ سر این موضوع حرف اینا نمیگه درضمن یکی از دوستاش دیروز عروسی کرد خودشم رفته بود میگ ادم اینا زیاد بود خوب بود😔وقتیم من میگم عروسی میگه منم دلم میخاد ولی کرونا نمیزاره کلا خیلی بی احساسن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا تورو نبرد عروسی دوستش؟؟؟بهونه میاره منم نمیدونم چرا

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

طرف ما عروسی گرفتن 40 نفرکرونا گرفتن

دخترم عزیزم یکم صبر کن. 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
باشعوره نه بی احساس

اگه باشعور بود ک‌نمیرف عروسی دوستش میگه کروناس.پ چرارف

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

از یه طرف بهش حق میدم 😐ما ۱۱ تیر عروسی داریم ۲۴ ساعت دارم فحش به خاندان عروس و داماد میدم ک چرا اینموقع عروسی گرفتن

نمیتونی بدون عروسی بری سر خونه زندگیت .عید جشن بگیری؟

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

ما تا آذر صبر میکنیم اگه تونستیم عروسی میگیریم اگرم که نه یه دورهمی کوچیک حیگیریم لباس عروس میپوشم و عکس میگیرم 

قرار نیس همه چی دل بخواهی بشه

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

تو این اوضاع کرونا خطرناکه عروسی گرفتن اگ خانوادگی باشه ک فقد خاهر برادرا باشن باز بهتره تا عروسی شلوغ

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌