2777
2789
عنوان

نی نی یار

89 بازدید | 14 پست

سلام خانوم محترم کاربر @nargggges فقطبخاطر این که بهش گفتم لینک تاپیک هاتو نزار تو تاپیک بقیه اومده تو تاپیک های گذشته من و نفرین میکنه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه نوشتم با اجازه همونطور که شما ناراحت شدید از لینک .منم از برخورد شما ناراحت شدم .بعدم میگی ببخشید برای چن پیام متفرقه تو تاپیکت که اونم بازم بتوپه به من بااین که میگم اجازه گرفتم

وقتی لینک میزاری بعد اجازه میگیری،،،اجازه گرفتن قبل از انجام کاره

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
@نی_نی_یار_3    

نی نی یار عزیز مگه گذاشتن لینک تو تاپیک خلاف قوانین سایت نیست

خوبه نوشتم با اجازه همونطور که شما ناراحت شدید از لینک .منم از برخورد شما ناراحت شدم .بعدم میگی ببخش ...

شما نباید داخل تاپیک های دیگران لینک بزارید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بله من نمیدونستم .ولی داخل تاپیک این خانم نذاشتم که نظر دادن 

این کار خلاف قوانین ممنون که رعایت میکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت