2777
2789

ایده بدین خاهشا❤❤

مامانم این روزا خونست و نمیخایم مامانم متوجه بشه بابام رو به چه بهانه ای بیاریم بیرون که بهش بگیم؟؟؟

👇🏻👇🏻👇🏻

توضیح کامل ماجرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💋❤یا برید سراغ اون زنه مجبورش کنید اون زنگ بزنه بیاد که شمارو ببینه خجالت بکشه...طفلی مادرت

اره اینم روش فکر کردیم ولی خب اون زن .... دعوایی و شرِ میترسیم یکم 

اول به بابام بگیم و بعد با خودش بریم دمه خونشون 

خوب مامانتو ببرین بیرون مامانا راحتتر میرن خونه دختراشون

عزیزم خونه خاهرم پیش خودمون نیست و دوره و از طرفی من و خواهرم میخایم به بابام بگیم واسه همین نمیشه مامانمو بفرستیم اونجا

اینا همش بیفایدست همچین چیزیو ولی ملایم ترشو تجربه کردیم هرچی رفتیم دم خونه زنه ول نمیکرد اخرم کار به شکایتو طلاقو مهریه کشید تا دیگه ابروی زنه تو کل فامیل رفت همه طردش کردن بابامم دید هیشکی جز خانواده براش نمونده چسبید به زندگیش

مامانمم از طلاق پشیمون شد بخاطر ازدواج من دیگه اشتی کردن الان خداروشکر روابط حسنست

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
فکر میکنی بابات میاد باهاتون...کاری نکنین که مادرت چیزی بفهمه...

خواهرم بهش بگه میاد ولی خب به شک میوفته که چیکار داره😔🤦🏻‍♀️

اره تنها دغدغمون همینه که مامانم نفهمه چون اصلا شرایط روحیش رو نداره 

اینا همش بیفایدست همچین چیزیو ولی ملایم ترشو تجربه کردیم هرچی رفتیم دم خونه زنه ول نمیکرد اخرم کار ب ...

😔😔😔😔

عزیزم ازدواج نکردن در حد صیغه موقته 

چون اومده خونمون در نبود ما و همسایه ها میدونستن اگه خدایی نکرده دیده باشنش چیکار کنیم 😔😔😔🤦🏻‍♀️