2777
2789
عنوان

خانوما چجوری بابامو بکشونیم بیرون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 43 پست
زنه جوونه؟ متاهله یا مجرد ؟ چطوریه که بدون ترس و با جسارت میاد خونه شما؟ 

اره فوق فوقش ۳۵ که خیلی زیاد گفتم 

مجرده فکر کنم صیغه این و اون میشه🤦🏻‍♀️

ما مسافرت بودیم فهمیدم بابام اوردتش والا اینجور زنا راحتن من بسختی میرم خونه فامیل وقتی تنهام یا هرجای دیگع اینا ....😑🤦🏻‍♀️

منم به این درد مبتلام 

و نمیدونم چیکار کنم باز شما میتونی با پدرت حرف بزنی و اون حرفتونو قبول میکنه ولی برا من نه 

باز خوبه تو خواهر داری من نه 😔

نمیدونم چیکار کنم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فوق فوقش ۳۵ که خیلی زیاد گفتم  مجرده فکر کنم صیغه این و اون میشه🤦🏻‍♀️ ما مسافرت بودیم ف ...

خدا نسل زنای خونه خراب کن رو منقرض کنه 😐

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
منم به این درد مبتلام  و نمیدونم چیکار کنم باز شما میتونی با پدرت حرف بزنی و اون حرفتونو قبول ...

خیلی سخته 😔😔😔❤ خدا صبرت بده عزیزم 

اصلا چند وقتع بابام بی احساس شده سریع عصبی میشه و .....

گلم نمیدونم حرفمونو قبول میکنه یا نه بار قبلی که کاملا انکار کرد اینبار میخام تکلیف خودمو بدونم ببینم واقعا طرف کیو داره 😔

گلم مدرک داری ازش؟

خیلی سخته 😔😔😔❤ خدا صبرت بده عزیزم  اصلا چند وقتع بابام بی احساس شده سریع عصبی میشه و ..... ...

آرررره همههههه چیی داااااارم همه چی 

کل خانوادشو در آوردم آمارشو از تلفن و آدرس حتی آدرس داداشو و مامانشو در آوردم 

از همه چی مدرک دارم ولی اینه نمیتونم برم جلو بیشتر حرصم میده 

و اینکه هیشکی نمیدونه فقط خودم میدونم و نمیخوام به کسی بگم آخه من چیکار کنم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی
😔😔😔😔 عزیزم ازدواج نکردن در حد صیغه موقته  چون اومده خونمون در نبود ما و همسایه ها میدونست ...

واسه ما در حد کمکو دیدار بود طرف ما فامیل بودو بیوه به بهانه کمک به هم نزدیک شدن ما زود فهمیدیم نذاشتیم بگیرتش

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
اره متاسفانه بابی منم اول کمک مالی میکرد بهش ولی خب الان دیگه صیغشه 

کاملا میفهممت ماهم‌روزایربدیو گذروندیم حتی یه مدت با مامانم جدا زندگی کردیم هیچکس خبری ازمون نداشت ولی بابام خودش اومد سراغمون

ما یه بلایی سر بابام‌ اوردیم که دیگه اسم زن نیاره

همه اموالشو توقیف کردیم مهریه نفقه اعصار حقوق واسه بچه ها رضایت زن برای ازدواج همه اینا رو واسش بریدن 😂

ولی خیلی سختی کشیدیم دوسال زجر کشیدیم اما بعدش اشتی کردن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
کاملا میفهممت ماهم‌روزایربدیو گذروندیم حتی یه مدت با مامانم جدا زندگی کردیم هیچکس خبری ازمون نداشت و ...

😔😔😔😔

خیلی سخته 

الان اجیم رفت به بابام بگه اونم سریع اماده شد رفت😔😔😔😔😔

دعا کن خوب پیش برهه خیلی میترسم😔😔😔😑

عزیزم چیشد با پدرت صحبت کردید؟

اره عزیزم 😔

اول انکار کرد بعد اجیم عکسای اونو نشونش داد بعد گفت نه باش ارتباط ندارم و اینا چمیدونم از تو خیابون دیدمش اوردمش خونه اشتباه کردم و اینطور حرفا😔😑