یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از ۱۵ اردیبهشت گفته باز شه باز اموزش پرورش هر منطقه روزشو میتونه جلو بندازه و اینکه پنجشنبه ها رو هم حذفکردن و یک ساعتم ب ساعت مدرسه اضافه شده خیلی اوضاع داغونیه معلوم نیست چیکار دارن میکنن امکانات مدرسه ما ک صفراع صفر ،اکثر مدرسه دولتی ها همینن فقط با این کار دارن قتل عام میکنن همرو
حالا نه که مشاغل و صنعت لنگ بچه های تحصیل کرده اس...
الان نمی دونیم ثبت نام کنیم...اون شهریه سنگین رو بدیم و بعدا مدرسه ای در کار نباشه چی!!!
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
خانمها تا شهریور خیلی مونده اصلا معلوم نیست وضعیت کرونا چی میشه اینا هم که تصمیم گرفتن برای خودشون گرفتن اگه کرونا به این شدت باشه هیچکس نمیفرسته مدرسه البته خود دولت هم حاظر نمیشه جون بچه ها به خطر بیفته مطمئن باشد هر تصمیمی که گرفته بشه اول سلامتی رو در نظر میگیرن پس بیخودی اوقات خودتونو تلخ نکنید و از قرنطینه لذت ببرید😂😂
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن