2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر کی یه چیز میگه بیشتر معلما که میگن باز نیست.. ولی من هر اخباری خوندم گفت احتمال تعطیلی نداریم چدن نمیشه

کاش همون روزی 10نفر کنن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

از ۱۵ اردیبهشت گفته باز شه باز اموزش پرورش هر منطقه روزشو میتونه جلو بندازه و اینکه پنجشنبه ها رو هم حذف‌کردن و یک ساعتم ب ساعت مدرسه اضافه شده خیلی اوضاع داغونیه معلوم نیست چیکار دارن میکنن امکانات مدرسه ما ک صفراع صفر ،اکثر مدرسه دولتی ها همینن فقط با این کار  دارن قتل عام میکنن همرو

کاش سال تحصیلی آینده رو کلا لغو میکردن

حالا نه که مشاغل و صنعت لنگ بچه های تحصیل کرده اس...

الان نمی دونیم ثبت نام کنیم...اون شهریه سنگین رو بدیم و بعدا مدرسه ای در کار نباشه چی!!!

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
از ۱۵ اردیبهشت گفته باز شه باز اموزش پرورش هر منطقه روزشو میتونه جلو بندازه و اینکه پنجشنبه ها رو هم ...

مطمئنی که یک ساعت هم اضافه شده یعنی سعت ۲ که نعتیل میشدیم حالا۳ تعطیل میشیم؟

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir

رییس جمهور اعلام کرد ۱۵ شهریور باز میشه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
کاش سال تحصیلی آینده رو کلا لغو میکردن حالا نه که مشاغل و صنعت لنگ بچه های تحصیل کرده اس... الا ...

منم مثل شما..ولی بالاخره ثبت نام کردم چاره ای نیست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

خانمها تا شهریور خیلی مونده اصلا معلوم نیست وضعیت کرونا چی میشه اینا هم که تصمیم گرفتن برای خودشون گرفتن اگه کرونا به این شدت باشه هیچکس نمیفرسته مدرسه البته خود دولت هم حاظر نمیشه جون بچه ها به خطر بیفته مطمئن باشد هر تصمیمی که گرفته بشه اول سلامتی رو در نظر میگیرن پس بیخودی اوقات خودتونو تلخ نکنید و از قرنطینه لذت ببرید😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن