2789
عنوان

شروعی دوباره خانم ها با نشاط بیاین+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8778 بازدید | 768 پست
بیا گلوم تگ نمیشی پست بزار لایک کتم

ممنون عزيزم ريپلي ام كردي

من خيلي خيلي تنبل شدم اصلا نميدونم چرا اينجوري شدم روز به روز هم دارم بدتر ميشم كلي قرص هاي ويتامين ب هم دارم ميخورمازمايشهام هم همه اوكي ان

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم رو خودم این تمرینو انجام میدم

عزیزم دخواست دادم بت ببین بعد خصوصیتو چک کن 

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
ممنون عزيزم ريپلي ام كردي من خيلي خيلي تنبل شدم اصلا نميدونم چرا اينجوري شدم روز به روز هم دارم بدت ...

نه تو تنبللللللللللللللل نیستی هر ظهر میای گزارش میدی خانم تگ نمیشی حیف به زور میوردمت

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..

من از صبح كاري نكردم فقط يه قهوه دم كردم ميخوام بخورم بتونم بعدازظهر برم مزون يه سر ببينم لباسي كه اوردن چجوريه تو تنم اينم مدلش

چاق شدم اصلا دلم نميخواد برم لباس بخرم تو اين وضعم

گزارش رو توضیح بده لطفا

خوب مثالش رو گذاشتم براتون کارهای مفید گفتم تو تاپیک وقتی انجام میدین میاین میگین کلا هر کار مفید

مثلا ورزش صبح زود بیدارشدن دیگه درس وکتاب خوندن 

قران خوندن خونه مرتب کردن وقت گذروندن با خانواده دوری از منفیا(ادما تاپیکا) و...

@avakhanom  

@Zari  tala

@مامان_دوتا_وروجک1  ۱

@گلسا65  

مدلش باحاله

اره اما اين مدل حتي ٣٦ هم نيست من تازگي ها شدم ٤٠  نميدونم تو تنم چجوري بشه انقدر هم اصرار كردم واسم نكه دار ميام ميپوشم

@محدثه_عسل _مادردختری

@آلرژی۲  

@سنجابک  

@نورابهار  

@چای_سرد_2172  دبش