2789
عنوان

شروعی دوباره خانم ها با نشاط بیاین+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8778 بازدید | 768 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها جانم یک سری ها تگ نمیشن ببخشید منو پست بزارید تا برا روز بعد لایک کنم بیاین هق هق

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..

سلام شروع شده..😄😄😄

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

منم دیگه از تاپیک خیانت و مادرشوهری خسته شدم روحیه میخوام روحیه.... انرژی بدیم به همدیگه...به انداز ...

بیا گلم تگ نمیشی

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
منم دیگه از تاپیک خیانت و مادرشوهری خسته شدم روحیه میخوام روحیه.... انرژی بدیم به همدیگه...به انداز ...

بیا گلم تگ نمیشی 

طرحارو دوسدارم اگه مال خودته یه عکس کلی از اتاقت میدی

بیا گلم تگ نمیشی پست بزار برا روز بعد لایک کنم

خب خب خوشگل مشگلای خودم از ص ۱۰ مطلب داریم ابتداا برامون بنویسین از حال خوبتون از کارای خوبی که ...

سلام ....

گوشیمو گذاشتم رو آلارم ، سحرخیز شدم، نماز خوندم

حفظ مجازی قرآن شرکت کردم امروز....

کارایی که میخام انجام بدمو نوشتم ...

و کلی کار خوووووووووب😄😄😄

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

بیا گلم تگ نمیشی پست بزار برا روز بعد لایک کنم

لایک نه لدفا چون لایکامو چک نمیکنم ریپلی کن

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

@narengiiii  

@narengiiiiii عزیزم ببخشید گمت کرده بودم

@زیباجووووون  

خيلي خوبه همچين تاپيكهايي اميدوارم براي منم مفيد باشه

بیا گلوم تگ نمیشی پست بزار لایک کتم