2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون ماه اول باکیت تخمک گذاری اقدام داشتم 

عزیزم من دوتا بچه دارم اما این ماه که سه یا چهارم اول ماه دوره م هست میخوام اقدام کنم واسه دختر دار شدن پسر کوچیکم 5سالشه چندماه این وسط قرص خوردم دو یا سه ماه بقیه ش آی یو دی که درآوردم نمیدونم طول میکشه یا نه آخه میخوام برنامه ریزی کنم که بین تعطیلی مدارس و باز شدن دوباره مدارس باشه به درس بچه هام لطمه نخوره 

خدا برات نگهش داره گلم بنظرت واکنشش چجوریه وقتی نینی بیادش؟؟الان بهش گفتی ک بارداری؟؟

من به باباش درست سالگردازدواجمون کادوبی بی چک دادم اونم خوشحال شدبعددخترم گفت مامان اون چیه بهش توضیح دادیم که لگدنزنی توشکم من واینم آزمایشیه که گفته مامان نی نی داره کلی خوشحال شدوبغلم کردوبوسم کردولی همش میگه مال منه من میخوابونمش واینادردسرفک کنم بشه چون همش میگه برودربیارتش دکترمن باهاش بازی کنم

من به باباش درست سالگردازدواجمون کادوبی بی چک دادم اونم خوشحال شدبعددخترم گفت مامان اون چیه بهش توضی ...

من هنوز بهش نگفتم چون سه سالشه زیاد درک نداره فقط بهش گفتم برف ک بیاد میخوایم بریم مغازه ی نینی بخریم همش میگه تو حیاط و نگا کن ببین برف نیومده

عزیزم من دوتا بچه دارم اما این ماه که سه یا چهارم اول ماه دوره م هست میخوام اقدام کنم واسه دختر دار ...

میشه باکیت اقدام کن ان شالله دخترداربشی براتون دعامیکنم حتما من هنوزم دختردوست دارم ولی میترسم شوهرم دوست نداشته باشه وتوخودش ناراحت بشه درصورتی که هیچچچچچچی نمیگه فقط میگه هرچی خدابخوادفقط سالم باشه