2777
2789
با جلوگیری؟ چجوری؟ طبیعی؟ من باز عقب انداختم انقد درد دارم هرلحظه میگم الان میشم اما پری نمیاد دیروز ...

پنج ساله جلوگیری طبیعی دارم فکرشم نمیکردم باردار بشم خط وسط بیفته فکر کنم بی بی چکت خرابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج ساله جلوگیری طبیعی دارم فکرشم نمیکردم باردار بشم خط وسط بیفته فکر کنم بی بی چکت خرابه

نمیدونم حالا چند روز بعد اگ نشدم باز میزنم... برا شمام انشالله سالم بیاد بغلت عزیزم🌹❤️😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
حتما ممنون از راهنماییت 😘

فدات

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
مولار ترسناکه 😭😭😭

توبارداری مولار من بعدجواب پاتولوژیم که گفت مولاره زیرنظرمتخصص زنان بودم ازاول ازمایش میدادم که ازهمون اول صفربود تااخرشکرخدا اگه دیرمتوجه بشه ممکنه باعث سرطان بشه که شیمی درمانی بایدبشه اگه جواب نده رحم روبرمیدارن بخاطرهمین میگم پیگیری کن ولی خیلی هاروهم دیدم بتاشون بالا وبچه دارن حالاتک قل یاچندقلو

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
توبارداری مولار من بعدجواب پاتولوژیم که گفت مولاره زیرنظرمتخصص زنان بودم ازاول ازمایش میدادم که ازهم ...

وای چه وحشتناک 😫ممنون عزیزم از راهنماییت حتما میرم دعا کن برام مشکلی نباشه 😘

وای چه وحشتناک 😫ممنون عزیزم از راهنماییت حتما میرم دعا کن برام مشکلی نباشه 😘

ان شاءالله که نیست من بتام بالازیادنبود ولی بین ۶و۷هفته خونریزی وحالت تهوع شدید داشتم حتی توسونوهم معلوم نبودمجبورشدم کورتاژ کنم که توجواب کورتاژ گفتن موله حتما دکتربرو ان شاءالله باخبرای خوب بیای حالا تک قل یاچندقلو 😍

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
انشالله که مشکلی نباشه من فکر میکردم خارج رحمی بتا بالاست

ببین گلم تیتر بتا نورمالش اینه هر ۴۸ ساعت دوبرابر بشه من سه روز بعد موعد ۱۰۰۰ بود حالا خودت بیا عقل خودت ایت هزار رو هر ۴۸ دوبرابر کن به بالای ۴۰ هزار میرسه حرف دوستان درسته ولی شما هفته ت بالاس اگه چهار هفته بودی غیر نورمال بود ولی الان نورماله 

انشالله که مشکلی نباشه من فکر میکردم خارج رحمی بتا بالاست

خانوما بدون آگاهی حرف میزنن و شمارو نگران میکنن بهت قول میدم هیچ مشکلی نداری اگه هفته چهار بودی و اولین ازمایش احتمال داشت مشکلی باشه ولی الان بتات تو محدوده ی نورماله هفته ت هست 

ببین گلم تیتر بتا نورمالش اینه هر ۴۸ ساعت دوبرابر بشه من سه روز بعد موعد ۱۰۰۰ بود حالا خودت بیا عقل ...

درسته من نگران مولار بودم بیشتر اگر نرمال باشه که عالیه ممنون خیالم و راحت کردی