2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دارم دکتر رفتم تازگیا سردردام با حالت تهوع هست گفت فاز دومش هست یعنی میگرن متوسط رو داری بیشترم میشه در حد بدتر 

گفت تقویت کن خودتو بیشتر توی پریودی میشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

سعی کن در معرض گرمای شدید، سر و صدا و... قرار نگیری، وقتی سردرد داری حوله گرم یا سرد بذار روی پیشونیت (بستگی داره به یک سری گرم می سازه به یک سری سرد، باید امتحان کنی ببینی به تو کدوم می سازه) اگه کش مو می ندازی باز کن، اگه دیابت نداری الان که تابستونه یخ شکر بخور

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 

سلام

اینجوری که من شنیدم دو جور میگرن هست

میگرن گرم و میگرن سرد

میگرن گرم از گرمی سر ناشی از خوردن زیاد گرمی جات، غلبه مزاج گرم در بهار و تابستان و  انزال تو رابطه جنسی(پرهیز هم بشه در صورت سردرد)

و درد اون دو مرکز گیج گاه هستش و دیده شده که خواب خوبی هم ندارن.

درمانش کمتر خوردن غذاهای گرمی و انرژی زا مثل خرما، زیتون، شیره، زنجبیل، دارچین،زردچوبه،غذاهای تند و...

و خوردن غذاهای سرد مزاج مثل ماست، دوغ، آبلیمو،

ترشی جات، بیشتر میوه ها، دمنوش ختمی، کاسنی و...

و

حمام سرد

موقع خواب هم بهتره اتاق خنک، تا حد امکان اتاق رو تاریک کنید، بی صدا باشه.

با نفس عمیق کشیدن هم راحت تر خوابتون میبره و سر خنک میشه

خواب واسه این افراد خیلی خوبه

حجامت و فصد هم خوبه چون حرارت خون گرفته میشه

میگرن سرد: از مزاج سرد و بر اثر سردی سر هست 

و فصل اون پاییز و زمستون 

دردش از پشت سر شروع میشه

و درمانش بخور گرم و خوردن غذاهای گرم مزاج

عسل، خرما، زیتون، شیره، کشمش، غذاهای تند و...

رابطه جنسی در صورت انزال هم خوبه

بادکش گرم

ورزش 

حمام گرم

سعی کنید کمتر بخوابید

من تو خونه خودم درمان کردم با این نسخه در عرض یه هفته

نکته:

اونایی که سرتون رو زیاد میشورین شامپو و صابون زیاد میزنن یا زیاد حموم میرن میگرن هم میگیرن زیاده روی نکنید.

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸