2777
2789
عنوان

از بین بردن ترک های بارداری

261 بازدید | 14 پست

دوستای مهربون مجازیم بارها دیدم اینجا خیلی ها برای رفع ترک های بارداری یا چاقی و لاغری تاپیک زدن امروز اتفاقی تو یه سایت این راه حل رو دیدم از روی فیلم عکس گرفتم و با دستورش براتون میزارم امیدوارم به دردتون بخوره💗💗💗

یک فنجان روغن نارگیل+ یک برگ آلوئه ورا خرد شده

داخل ظرف استیل به مدت چند دقیقه جوشیده بشه آلوئه ورا ها سیاه نشن بعد. از. سرد شدن داخل شیشه ریخته و به موضع بمالید

انشاالله که تاثیر داشته باشه😊

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

مرسی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی درحدی بجوشن که الوورا سیاه نشن؟

آره عزیزم 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
واقعا تاثیرداره کسی استفاده کرده 

تجربه ای ندارم گلم ،من خودم چندتا ترک فقط رو پهلوهام دارم تو سایت های خارجی دنبال راه حل برای از بین رفتن شکم بعد از سزارین بودم اینو دیدم گفتم شاید به درد کسی بخوره 

سلام عزیزم من امضات رو خوندم.متاسفانه منم اندئمتریوز دارم نمیدونم چیکنم.باعث ناباروریم شده میتونی راهنمایی کنی چطور باردار شدی مهربون

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
سلام عزیزم من امضات رو خوندم.متاسفانه منم اندئمتریوز دارم نمیدونم چیکنم.باعث ناباروریم شده میتونی را ...

سلام گلم

بگو تو چه مرحله ای هستی و گریدت چنده ؟ و تا بحال برای بارداری یا درمان آندومتریوز چه کارهایی کردی؟

تا بتونم بهتر راهنماییت کنم😊

سلام گلم بگو تو چه مرحله ای هستی و گریدت چنده ؟ و تا بحال برای بارداری یا درمان آندومتریوز چه کاره ...

عزیزم من نمیدونم گرید چند هستم سه تا کیست دو سه سانتی دارم واسه درمان هم امپول دیفرلین زدم کلی قرص خوردم همش بی فایده هزینه عمل و ای وی اف ندارم نمیدونم چیکنم واقعا خسته شدم

عزیزم من نمیدونم گرید چند هستم سه تا کیست دو سه سانتی دارم واسه درمان هم امپول دیفرلین زدم کلی قرص خ ...

درخواست میدم قبول کن برات راه حل هایی که کاربرد داره رو میزارم
توکلت به خدا،انشاالله که همه چیز درست میشه 

درخواست میدم قبول کن برات راه حل هایی که کاربرد داره رو میزارم توکلت به خدا،انشاالله که همه چیز ...

قربونت برم خواهری

قربونت برم خواهری

🙏🏻💗💗💗

سلام‌دوست عزیزم میگم چشم‌بچت دیگه عوض شد یا نه ؟؟؟ چ رنگی؟؟؟میخوام بیبینم مال منم عوض میشه اگه میشه ...

سلام عزیزم نه عوض نشد😊 انشاالله که واسه شما هم عوض نمیشه

الان این رنگیه👇🏻