2777
2789
عنوان

نوعروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8554 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینشون فکر کنم خیلی بالاست ساعتی 70 

اره اونم که هست... یه اپلیکیشنم بود همین نینی سایت تبلیغ میکرد اونجا هزینه هاش کمه ، روانشناسم دارن ، اگه تونستی از اونجا پیگیر باش، یکیم مثله اینکه میگن یه شماره هست میگیری مشاوره ی تلفنی میده... اما نمیدونم چنده... تو این وضعیت کرونا تلفنی باشه بهترم هست

اینکارو میکنم اما احساس میکنم مجردی دوران خیلی بهتری بود

اگر مجردی خوب بود که همه دخترا ارزو نداشتن ک عروس بشن . اول زندگی مشترک سخته ولی بعدش لذتی داره ک حاضر نیستی با هیچی عوضش کنی

اگر مجردی خوب بود که همه دخترا ارزو نداشتن ک عروس بشن . اول زندگی مشترک سخته ولی بعدش لذتی داره ک حا ...

والا من شنیده بودم برا همه اولش خوبه 

دوستانی که عروس شده بودن حاضر نبودن برگردن خونه پدر مادرشون، اما من برعکسم

قربونت بشم عزیزم ممنون به اون شماره زنگ میزنم پس، 

خدا نکنه گلم... اره بزن... ادم برا زندگیش تلاش کنه بهتر از دس رو دس گذاشته ... ایشالله مشکلت حل شه فداتشم 😍⁦❤️⁩

والا من شنیده بودم برا همه اولش خوبه  دوستانی که عروس شده بودن حاضر نبودن برگردن خونه پدر مادر ...

ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. مطمئن باش خیلیا هستن الان حسرت زندکی تو رو دارن

کاش حال دل آدم خوب باشه

بجز خودت هیشکی نمیتونه کمک کنه حال دلت خوبه بشه. یکی نماز میخونه . یکی با ی نفر حرف میزنه . یکی کتاب میخونه . باید راه خوب کردن خودتو پیدا کنی . اون وقته که دنیا برات لذت بخشه

برام دعا کن ایشالا خدا گره از همه مشکلاتت باز کنه

حتما دعات میکنم... چون خودمم این مشکل رو داشتم درکت میکنم خیلی سخته و دلگیره

مرسی عزیزم بخاطر دعای خوبت 😍⁦❤️⁩