راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فعلا که ندارم ولي تا اونجایي که من یادمه میگفتن باید تا ابد کنار همسرتون بمونین نه که بعد طلاق بگیرین تازه از قبل برنامه هم داشته باشین😑
عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...} برای احترام به خودم تا زمان درست شدن کامل سایت فعالیتی نمیکنم✌🏻
چرا نمونم،مرد به این خوبی دیگه از کجا میتونم پیدا کنم تو این زمونه😂
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
من از شوهرم بسیار بسیار راضی ام ولی از خانواده اش جونم به لبم رسیده دیشب هم برای بار چندم بش گفتم حیف تو خوبی تاالان صدبار طلاق میگرفتم با این رفتارای مادر و خواهرت
ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر