2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 188 پست
من دیونه شوهرمم خیلی دوسش دارم مهربونترین مرد دنیاست خدا تا اخرین نفسم نگهش داره واسم 🙏

خدا رو شکرررر واقعا عزیزم

انشالله عشقتون تا ابد ابد پایدار باشه،یه عالمه حس خوب برات آرزو دارم❤️❤️❤️

کارما  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده نامزد هستم 1 ساله نامزد کردیم عاشق نامزدم هستم عشق بینمونه و قصد جدایی تا الان نداشتم ندارم و ن ...

این نشونه ی خیلی خوبیه عزیزم😍

یه عالمه حس خوشبختی براتون آرزو دارم❤️❤️❤️

کارما  
همون دیگه آدم وقتی متاهل میشه میبینه خیلی چیزا متفاوته،یجاهایی باید بخاطر خودت بذاری و بری و جنگیدن ...

نمیدونم امیدوارم کسي به این درجه از بلاتکلیفي و مشکل نرسه

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

من از شوهرم بسیار بسیار راضی ام ولی از خانواده اش جونم به لبم رسیده دیشب هم برای بار چندم بش گفتم حی ...

الهی عزیزم،درکت میکنم خیلی سخته

اما اگه حرفاشون رو همسرتون بی تاثیره زیاد بدشونو بهش نگو

اصلا برات مهم نباشه رفتارشون اگه خیلی زننده نیست،براشونم دعای خوب بکن شاید انرژی مثبتت اونارم تغییر داد🙃

کارما  
همسرم را دوست دارم و دلم میخواد همیشه پیشش باشم.  ۳ ساله ازدواج کردم

آرزو میکنم تا ابد حستون بهم موبت باشه و تا ابد با هم خوش و خرم زندگی کنین عزیزم😍😍

کارما  
دیوونه🤣🤣🤣خدا رو شکر مهربون خوشبختیت پایدار❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم

خارج از شوخی من دوبار ازدواج کردم،زمانیکه با شوهر سابقم عقد کردم همیشه به این فکر میکردم ک من ازش یروزی جدا میشم و این اتفاقم افتاد چون واقعا مرد زندگی نبود.و همیشه میگفتم کاش این انتخاب نبود.اما خداروشکر الان با این شوهرم،میگم کاش از اول این انتخابم بود و زندگی قبلیم وجود نداشت

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز