2777
2789
عنوان

اونایی که درد بی پولی و فقر میفهمن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 49 پست

عزیزم الانه تو دوسال پیش منه به خدا دقیقا اون روزا یادم اومد میگذره ارزوم بود شوهرم ماهی یه میلیون داشت بعدم با همسرم منشستیم واز داشتن اون یه میلیون ذوق میکردیم و تو ذهنمون واسش هزار تا نقشه میکشیدم .میگذره به خدا میگذره میدونم سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم کارگر پمپ بنزین بود بخاطر مریضیش بیکار شد تصادف کرده سرش مشکل دلره دیابت بی مزه داره خودم منشی ...

عزیزم شما فقط تلاشتو بکن و سعی کن مشکلات تورو از ما درنیاره خیلی ها از تو بدتره وضعیتشون میلیون ها نفر...بیا اینجا درددل کن و سعی کن چیزایی و میتونی تغییر بدی رو تغییر بدی و چیزایی ک نمیتونی تغییر بدی رو بپذیری

میگذره اما تا بگذره هزاربار ارزوی مرگ میکنم

همین دیگه منم دوسال پیش اصلا هیچ امیدی به زندگی نداشتم واز قوم و کس و فامیل بیزار بودم با همه قطع رابطه کردم انقد نمک به زخمم میپاشیدن پیش خودم قسم خوردم گفتم تا همسرم کار پیدا نکنه حتی جواب تلفن هیچکی رو نمیدم انقد دلم‌پر بود شب تا صب دعا میکردم الان بد نیست خوبه نسبت به دوساد پیش خیلی بهتره وضعم از خدا میخوام ماله شمام به زودی زود توپ بشه حتی بهتر از من 

شوهرم کارگر پمپ بنزین بود بخاطر مریضیش بیکار شد تصادف کرده سرش مشکل دلره دیابت بی مزه داره خودم منشی ...

عزیزم انقدر اطلاعات دقیق از خودت نده شاید آشنا و فامیلت بیان بخونن ولی شما دلت نخواد اونا در جریان باشن

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.
چشم گلم 

چشمت بی بلا

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.

عزیزم منم توی این وضعیت و ورشکستگی شوهرم الان سه روزه ماشینمونو هم دزدیدن، با پول قرضی خریدیم قرار بود شوهرم بره اسنپ کار کنه قرضمونو پس بدیم😔

خانما 

لطفا تاپیکمو بخونید و برام دعا کنید،  ممنونم 🙏🏻🌹♥

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4547791/خانما-لطفا