2777
2789
عنوان

تا حالا شده با زن داداشتون قهر کنین

217 بازدید | 16 پست

چند روز پیش سر ی موضوعی ک فک نمیکردم اینقد کشش بده ب مشکل خوردیم حالا کلن با من قهر کرده و بچشم ک ۶ سالشه یاد داده ک با عمت ن حرف بزن نه سلامش کن چند روز پیشم ک زن داداشای دیگم داشتن میرفتن خونشون ک طبقه بالای خونه بابام میشینن میگه عمه تو نرو خونمون خیلی کم توقعیم شده بچه ها نمیدونم دعوای من و اون چ ربطی ب بچش داره حالا میخوام پیام بدم ک چرا بچه رو قاطی دعوای بزرگترا کردی از همین الان اون کینه و نفرتو داره یاد میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم ۱۰ سالشه😁😂

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

واي دقيقاً كاري كه جاري من با دختر ٦سالش كررد قاطي دعواهاي يزرگترا كردش كه با عمت حرف نزن با زن عموت دست نده به بابا بزرگت بغل نده و... الان كه بچش ٩سالشه دچار مشكل عصبي شده و نميتونه با كسي ارتباط بگيره و همش پيش روانپزشكه بچه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من.چند ماه قهر بودم.دخترش ۵ سالشه ی بار تلفنی باش حرف میزدم ب مامانش گف بیا عمه کارت داره.گوشی رو گر ...

خوبه دخترش باهات صحبت میکرده من از این زورم میگیره ک دختره من همش چسبیده بهش ولی محلش نمیده

من با زن داداشم قهر نیستم اما چند ماهه که ارتباطمو قطع کردم.البته هرجا ببینیمش سلام و احوال پرسی داریم.

همش هم بخاطر اینه که میدونم داره به داداشم خیانت میکنه.بار اولش هم نیست.کاری از من برنمیاد.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

قهر مال بچه هاس تا وقتی میشه حرف زد چرا قهر؟من و زنداداشم همیشه سعی کردیم مثل خواهر باشیم شاید درگیری و بگومگو باشه ولی همون لحظه س بالاخره تموم که بشه دوباره مثل قبلیم نهایت یکم سرسنگین میشیم😁

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.