2777
2789
عنوان

بارئسم دعوام شد

277 بازدید | 21 پست

من صندوقدار یک رستوران م رئیسم آدم عصبی چی بگم یه خورده عصبانی میشه دوباره ساکت میشه در کل دمدمی مزاجه....  امروز یه نفر زنگ زد کلی فک زد که مهمون خارجی دارم و اینا نزدیک یه دیقه در مورد نوشابه حرف زد که زرو کوکا باشه حتما منم گفتم زرد بفرس.. حالت نوشابه برده اونجا گفته من گفتم زرد نباشه منم به رئیسم گفتم چه کاریه یه لحظه بگو کوکا مشکی دیگه چرا لقمه رو دور سرش میچرخونه.. یه دفه دیدم این صاب کارم پیش مشتریا هر چی از دهنش درومد بارم کرد خنگی و اینا یهو یه مشتریم اونجا بود شد کاسه داغ تر از اش.. گفت من اونروز زنگ زدم گفتم یع کوبیده بده نزاشته بگم نوشابه بده قطع کرده دو تاییشون دست دادن دست همو منو سنگ رو یخ کردن.. در صورتی که از من خیلی راضیه و همیشه میگه حساب کتابت حرف نداره همه چیزت عالیه اونایی که صندوق دارن میدونن.. ما از دست مردم چی میکشیم من هستم و دو تا خط تلفن مشتریای سالن و حساب کنو بلاخره قاطی میکنی گه گاهی 

خلاصه که اشکم و دراوردن.. منم سه نفر تو سالن نشسته بود گفتم چرا شخصیت منو پیش مشتری خورد میکنه من میرم همکارم کع یه آقا بود گفت بیا اشپزخونه صورتتو بشور صبر کن اخر وقت بهش بگو الان وایسا منم اخر وقت بهش گفتم معذرت خواهی کرد و گفت حق داری ولی کلی گریه کردم اعصابم بهم ریخت.. خداییش بعضی موقها بخاطر یه نوشابه که طرف نگفته مشکی میخوام یا زرد من کلی حرف شنیدم.. 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

عزیزم تقاضای نیروی کمکی کن

چون مردم هم دارن پول میدن انتظار دارن ک سفارششون همونی بشه ک میخوان

اما ناراحت نباش البته این حرفم مسخرس! ادم ناراحت میشه دیگه

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیززززم 

کار هم مشکلات خودشو داره بیخیال باش

حق داری بعضیا درک نمیکنن شاید خودمم از اینا باشم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

از همینه کار کردن بدم میاد ایش😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
عزیزم تقاضای نیروی کمکی کن چون مردم هم دارن پول میدن انتظار دارن ک سفارششون همونی بشه ک میخوان اما ...

یه سالن کوچیکه من میرسونم ولی گهگاهی قاطی میشه.. بخدا سر حرف مردم تا حالا من کلی حرف شنیدم.. انصاف مردم دور شده.. بعضی وقتها نمیگن الکی میگن ما اینو گفتیم.. تا جای ماها نباشی درک نمیکنی

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
یه سالن کوچیکه من میرسونم ولی گهگاهی قاطی میشه.. بخدا سر حرف مردم تا حالا من کلی حرف شنیدم.. انصاف م ...

منم شاغل ک بودم مورد مشابه پیش اومد

برای اینکه ب فکر منافع شرکت بودم و ب مشتری برای انجام کارش یک شرط گذاشتم،مواخذه شدم

چون احتمالش بود الکی سفارش رو بگیرم و مشتری دیگه سراغش نیاد

منم خیلی غصه خوردم ولی الان میبینم مهم نبوده

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
عزیززززم  کار هم مشکلات خودشو داره بیخیال باش حق داری بعضیا درک نمیکنن شاید خودمم از اینا باش ...

واقعا درک نمیکنن.. من نمیفهمم بخدا خودم همیشه سفارش میدادم بجای زرد مشکی اورده گفتم اشکال نداره حواسش نبوده.. نه زنگ بزنم کارفرمام بگم منشیت خنگه

یه سالن کوچیکه من میرسونم ولی گهگاهی قاطی میشه.. بخدا سر حرف مردم تا حالا من کلی حرف شنیدم.. انصاف م ...

من کار صندوقداری انجام دادم کاملن درکت میکنم عزیزممم 

اصن حق نداشته جلو مشتری اونجوری بگه بعدم حس میکنم اصن خیلی بی زبونی به اون مشتری ک تو کارت دخالت کرد و پرید وسط میگفتی لطف کن شما وقتی اشتباه میشه همون موقع زنگ بزن نه الن بعدم میگفتی ضمنا یادمم نمیاد اشتباهی کرد باشمم چون اگه میکردم الان اینجا نبودی باز میشستیش میزاشتیش کنار

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
وای چه خوب که در مقابلشون سکوت کردی من بودم همون لحظه قید همه چیرو میزدم و دهن هردوشونو سرویس میکردم ...

اره سکوت کردم چون به کارش نیاز داشتم بخدا فکر اینکه نه میتونم از شخصیتم بگذرم یا از کارم دیونم کرد

من کار صندوقداری انجام دادم کاملن درکت میکنم عزیزممم  اصن حق نداشته جلو مشتری اونجوری بگه بعدم ...

اره افرین بعد پشیمون شدم چرا سکوت کردم در مقابل مشتریه...