2777
2789
عنوان

بارئسم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست
اره افرین بعد پشیمون شدم چرا سکوت کردم در مقابل مشتریه... 

اشتباه کردی این بشه برات تجربه حتمن بی زبون نباش اصن 

مشتریا خیلی ببخشیدا بلانسبت جمع پرو ان حرفم میزارن دهن ادم هر صنفی همینه رو اصن نده 

صندوقداری همینجوری استرس حساب هستش من ک تا حسابم میبستم خیالم راحت میشد 

صابکارام پروان حالا انگار چی هست کلی سود میکننا زورشونه من صابکارم سر پیک باهام دعوا کرد گزاشتمش شستمش ۱.۲ ماه بعدم کارم عوض کردم هر چ قدم التماس کرد بمون نموندممم چون دیدم بیشعوره توام برات کار زیاده والا

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
اره سکوت کردم چون به کارش نیاز داشتم بخدا فکر اینکه نه میتونم از شخصیتم بگذرم یا از کارم دیونم کرد

کاری که توش شخصیتتو با خاک یکسان کنه واقعاا دیکه به درد نمیخوره من خودمم شاغلم ولی اگر قرار باشه چنین رفتاری باهام بشه با اینکه شدیدااا بهش نیاز دارم ولی از حق خودم دفاع میکنم و دهن طرفو سرویس میکنم و ازش میام بیرون البته نظره شخصیمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی این بشه برات تجربه حتمن بی زبون نباش اصن  مشتریا خیلی ببخشیدا بلانسبت جمع پرو ان ح ...

اره واقعا منم عصر که اومدم بهش گفتم حق نداری پیش بقیه شخصیت منو خورد کنی.. گفت حق داری ولی تو زیر بار اشتباهت نمیری... چی بگم انقد گریه کردم چشم باز نمیشه سر دو تا ادم بیشعور.. مرسی عزیزم 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
کاری که توش شخصیتتو با خاک یکسان کنه واقعاا دیکه به درد نمیخوره من خودمم شاغلم ولی اگر قرار باشه چنی ...

من از چند نظر این شغلم متاوته.. من اگه از کارم بیام بیرون شوهرم نمیزاره دیگه کار کنم بهم هشدار داده بخاطر اون سعی بر تحمل میکنم... ولی خیلی اذیت بشم واینمیسم.. مرسی ازت

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
اره واقعا منم عصر که اومدم بهش گفتم حق نداری پیش بقیه شخصیت منو خورد کنی.. گفت حق داری ولی تو زیر با ...

بگو تا وقتی اشتباهی نکردم نمیپدیرمش توام ب فکر صندوقدار دیگه باش 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من از چند نظر این شغلم متاوته.. من اگه از کارم بیام بیرون شوهرم نمیزاره دیگه کار کنم بهم هشدار داده ...

اهااا بله تو این یه مورد منم بودم ایستادگی میکردم ولی باهاش صحبت کن منطقی و جدی بگو کارت درست نیس